TV PREPORUKA: I Brus Vilis i Teofil Pančić

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV PREPORUKA: I Brus Vilis i Teofil Pančić

  HRAMOVNA GORA: IZGUBLJENA BLAGA HRAMA 

  Od 23.25 na drugom programu RTS-a. Istoričari religije tvrde da je Jerusalim podigao kralj David u 10. veku pre nove ere. Davidovom sinu Solomonu Bog će poslati znak da sagradi hram. Veruje se da je hram podignut na brdu iznad Jerusalima. Danas se ovo brdo naziva Hramovna gora.

  Danas, dve hiljade godina kasnije, ovo mesto je privuklo arheologe, lovce na blago i tragače za istinom. Hram je nakon viševekovnog postojanja prerastao u zanimljivo arheološko nalazište.

  PRINC 

  Od 21.00 na TV O2. Princ se povukao iz prljavog posla kada je u jednoj akciji stradala nedužna devojčica. Nakon mnogo godina, njegova ćerka je kinapovana. Jedino što može da učini u takvoj situaciji jeste da se ponovo vrati u igru i suoči se sa nekadašnjim ljutim protivnikom. 

  Uloge: Džejson Patrik, Brus Vilis, Džon Kjuzak Režija: Brajan Miler

  PRESSING

  Od 20.00 na TV N1. Novinar Teofil Pančić biće gost Jugoslava Ćosića.

  Prema informaciji koju je novinar Žig info portala Milan Jovanović saopštio redakciji N1, nadležni tužilac obavestio ga je da je Bojana Cvetković Šijacki, koja je uhapšena zbog učešća u paljenju njegove kuće, koja je u požaru potpuno uništena i na koju je pucano iz vatrenog oružja, sklopila sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice, na osnovu kog će biti kažnjena sa šest meseci kućnog pritvora i novčanom kaznom od 50 hiljada dinara.

  Da li je u Srbiji svako ko ima 400 evra i može u kući da provede šest meseci, slobodan da pali kuće novinara?

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE