Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tri odlična filma za vikend i nedelju pred nama

  Filmske preporuke za vikend i nedelju pred nama najbolje opisati – od svega po malo za svakog po nešto, budući da ih ne možemo svrstati u jednu kategoriju.

  Na kanalu FilmBox plus u subotu od 21 čas na programu biće prikazan film Samo policjac. Francuska krimi drama  je aptacija autobiografije Martine Montel, prve žene na čelu francuske policije. U filmu se govori o lovu na jednog od najpoznatijih francuskih ubica, opasnog sociopatu pod imenom Gaj Žorž. Ali za lov a takvog zlikovca neophodna je, kako profesionalna, tako i lična snaga, jer su je očekivali sukobi sa poslovnim rivalima koji su mogli ugroziti istragu, ali i seksistički stavovi kolega, kojima nije uvek odgovarala njena potraga za istinom. Inače, zanimljvo je da je pre dve godine, za vreme snimanja ovog filma, u Parizu zabranjeno snimanje akcionih scena. U strahu da bi glumci mogli da budu zamenjeni s policajcima, a filmske scene jurnjave sa pravim, vlasti u francuskoj prestonici odlučile su da drastično ograniče snimanje akcionih filmova u gradu koji je u prošlosti bio pozornica mnogim nezaboravnim adrenalinskim sekvencama. Zbog tih novih mera svoje planove je moralo da promeni nekoliko produkcija, uključujući i ekipu Samo policajac,  koji je trebalo da sadrži scenu s policajcem ispred škole.

  U petak 20. oktobra na kanalu FilmBox u 21 čas, možete premijerno pogledati film Izgubljena budućnost. U ratu protiv genetski mutiranih nemani i tajanstvene bolesti, oni pokušavaju da ponovo uspostave vladavinu čoveka na planeti. Nakon apokalipse nekolicina preživelih nastoji opstati u svetu u kojem su močvare i prašume zamenile urbane sredine. U vremenu vladavine zveri i boleština, koje prenose nepoznati virusi, ljudski rod tek treba da pronađe svoje mesto. Pa tako u malom selu u Nacionalnom parku Grey Rock nalazi se pleme koje nastoji da preživi sve nedaće koje su ga snašle. Savan (Corey Sevier) je najbolji lovac u plemenu, dok je Kaleb (Sam Claflin) najbolji tragač. Njih dvojica i Miru (Elenor Tomlinson) jedine su osobe koje znaju čitati i pisati u toj maloj zajednici. Kaleb je pomalo sanjar tajno zaljubljen u Savanovu devojku Dorel (Annabelle Wallis), koju uspe da spase od napada zveri i sakrije se s njom u pećini. Uskoro im se pridruže Savan i stranac imenom Amal (Sean Bean), koji poziva trojku da se pridruži njegovoj porodici koja živi na sigurnom, okružena rekom na drugom delu parka.

  Romantična komedija Ponovo pisati je na repertoaru kanala FilmBox Extra od 21 čas u subotu.  Glavni lik, Kejt kog tumači Hju Grant, je pisac koji je dobio oskara pre 15 godina, a sada se bliži pedesetim, međutim godinama nije napisao ništa dobro. Srećom, agent mu nalazi posao u malom gradu na Istočnoj obali gde treba da podučava pisanje na koledžu. Kejt se nada da će moći da se minimalno posveti novom poslu, a maksimalno iskoristi vreme da bi pisao nov scenario. Ipak, sve poprima drugačiji tok kad na predavanjima sretne Holi, samohranu majku, u koju se zaljubljuje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE