Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Traže „šefa ukusa“ da putuje svetom i isprobava hranu

  Britanska kompanija Vibrant vegan traži osobu koja će za 66.000 dolara putovati svetom i degustirati hranu.

  Ukoliko su egzotična kuhinja i isprobavanje novih jela vrhunac svakog vašeg putovanja, onda je kompanija Vibrant vegan objavila konkurs za vaš posao iz snova.

  Ova britanska kompanija u potrazi je za „šefom ukusa“, osobom koja će putovati svetom i isprobavati novu hranu. Odabranom kandidatu biće plaćeni svi putni troškovi, smeštaj i hrana kao i 28 dana godišnjeg odmora.

  Za godišnju platu od 66.000 dolara, „šef ukusa“ će četiri meseca provesti u zemljama kao što su Indija, Kina, Turska, Čile, Meksiko i Japan gde će upoznavati i otkrivati nove, egzotične sastojke i recepte koje će kompanija koristiti za svoje proizvode.

  Tokom radne sedmice u trajanju od 35 sati od kandidata se očekuje da pomogne kompaniji i uspostavi partnerstvo sa stranim kompanijama. Iz kompanije Vibrant vegan ističu da kandidat mora imati najmanje tri godine iskustva u poslovanju s hranom ili kao kuvar.

  Kompanija je orijentisana na vegane. Od budućeg zaposlenog ne zahteva da bude vegan, ali se traži da bude fokusiran na biljne sastojke.

  „Uvek smo u potrazi za novim talentima, jer čvrsto verujemo da ljudi čine uspešnu kompaniju. Ovo je veoma jedinstven posao koji je bez obzira na brojne pogodnosti veoma zahtevan. Postoji stotine sastojaka i recepata širom sveta koji nisu predstavljeni u Velikoj Britaniji, pa se nadamo da će naš budući zaposleni inspirisati nove i ukusne recepte u našoj veganskoj ponudi“, rekao je osnivač kompanije Vibrant vegan Ijan Burke-Hamilton.

  Izvor: RTS

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE