Trampa tuži rođena nećaka, tvrdi da su je prevarili za nasledstvo

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Trampa tuži rođena nećaka, tvrdi da su je prevarili za nasledstvo

  Meri Tramp, nećaka američkog predsednika Donalda, pokrenula je krivičnu prijavu u kojoj optužuje Trampa i njegovu braću i sestre za prevaru u kojoj su joj oduzeli pravo na nekretnine koje je izgradio Fred Tramp.

  U tužbi, podnetoj na državnom sudu u Njujorku, Meri tvrdi da “prevara nije bila samo porodični posao – to je bio način života”, piše CNN.

  Nećakinja predsednika optužila je svoja dva ujaka i tetku, penzionisanog saveznog sudiju, za urotu tokom koje su joj ponudili “gomilu lažnih procena” i prisilili je da potpiše sporazum o nagodbi, pri kojoj su joj ukradeni “desetine miliona dolara”.

  “Umesto da zaštite interese Meri Tramp, oni su osmislili i izveli složeni plan kako bi od nje izvukli sredstva, prikrili prevaru i zavarali je o stvarnoj vrednosti onoga što je nasledila”, stoji u tužbi.

  Inače, 55-godišnja Meri Tramp je u julu izdala knjigu Previše i nikad dovoljno: Kako je moja porodica stvorila najopasnijeg čoveka na svetu (Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man).

  U knjizi tvrdi da je zbog očeve smrti sklonjena iz dedinog testamenta.

  Meri Tramp je imala 16 godina kada joj je 1981. godine preminuo otac, te su ona i njen brat Fred Tramp III. nasledili manjinske interese u porodičnim nekretninama.

  Budući da je Meri tada bila još tinejdžerka, stoji u tužbi, advokat Irvin Darben, koji je bio i advokat Trampa i izvršni direktor u kompanijama povezanim s Trampom, imenovan je kao njen poverenik.

  Prema tužbi, Darben, koji je preminuo 2016. godine, bio je u “sukobu interesa” i na kraju “je u celosti istisnuo iz porodičnog posla”.

  Izvor: Index

  Foto: Beta/AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE