Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TOP 5 SPRAVICA BUDUĆNOSTI

  Apple Watch 3

  Sada telefon možete ostaviti kod kuće, jer imate Apple sat. Sat je dostupan po pristupačnoj ceni od 329 dolara bez eSIM opcije i za 399 sa eSIM opcijom. Memorija telefona više nije problem, jer su pesme skladištene na mreži ili na oblaku. Muzika će moći da se sluša preko spikerfona na samom satu ili putem čuvenih bežičnih slušalica – AirPods.
  Sat je podržan LTE tehnologijom (4G), pa možete primate poruke i pozive i kada vam je telefon izvan dometa. Baterija traje čitav dan, i do 17 sati razgovora, ali se za njegovo korišćenje čeka da operatori dodaju podršku za Apple Watch eSIM, kako bi on mogao da se koristi u Srbiji i regionu.

  Ipak, ovaj sat nije napravljen tako da potpuno zameni vaš telefon, jer sve ono za šta inače koristite telefon je bolje na većem ekranu. Ali sloboda da ostavite telefon kod kuće kad izađete da proštetate psa ili trčite može biti dovoljna da skeptike za pametne telefone ubedi da obrate pažnju na ovaj Apple proizvod, kao i da je on vredan plaćanja takve cene, s obzirom na njegov kvalitet.

  Aukey Charging Stand – Bežični punjač

  Ovaj uglađeni punjač kineskog tehnološkog giganta za punjače, Aukey, atraktivniji je i praktičniji od njegovih prethodnika. Možete biti pozicioniran i horizontalno i vertikalno uz maksimalnu pokrivenost. Namenjen je za Nexus seriju, Samsung i druge FlagShip Qi wireless kompatibilne uređaje i košta oko 4.690,00 dinara. Sada možete da zaboravite na zamršene i zapetljane kablove i iskusite slobodu bežičnog punjenja. Ovakav tip punjača sa postoljem obezbediće vam širi domet punjenja i fleksibilnu pokrivenost. Iako veoma malih dimenzija (40.6x30x3.8mm), pokazao je odlične performanse, a prednost mu je i mala težina (32g).

  Sony Xperia Touch – Interaktivni projektor sa ekranom na dodir

  Projektor koji pretvara svaku površinu u tablet. Impresivni uređaj je inovativna varijacija gadget-a koji dobro znate, ali može uskoro postati nezaobilazna nadogradnja svakog domaćinstva. Lako prenosiv, malih dimenzija, možete ga nositi sa sobom u konferencijsku salu i voditi beleške za svaku prezentaciju, igrati igrice na zidu svoje sobe u ogromnim dimenzijama ili projektujte recepte na dasku za seckanje, pa skrolujte preko nje brašnjavim rukama.

  Ovu spravicu iz budućnosti možete nabaviti za sad samo u Ujedinjenom Kraljevstvu za £1,400, ali uskoro stiže u SAD i koštaće $1660. Ako morate da je imate, i požurili biste u inostranstvo da je kupite, mi bismo vam rekli da sačekate, jer Sony Xperia Touch Projector ima mesta za unapređivanje: ekran je suviše taman i jako smo se borili da shvatimo zašto bi ova opcija bila bolja od tableta za većinu ljudi – a to sve dok smo pretpostavljali da će cena biti niža.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=RDM3rn2wQvw

  DJI Spark drone – letelica veličine vašeg dlana

  Ovaj praktični dron veliki je korak ka unapređivanju i uprošćavanju bespilotnih letelica tako da one postanu pogodne za upotrebu u svakodnevnim uslovima svakog prosečnog čoveka. Spark – ova specifična odlika je da ne zahteva daljinsku kontrolu upravljanja. Samo dva puta pritisnete dugmence na zadnjoj strani drona i on će se pripremiti da uzleti sa dlana vaše ruke. Tako i pilotirate – rukom ga navodeći da ide naviše, da se spusti, ili da ide u određenom pravcu – sve to mašući dlanom, bez komplikovanih komandi na upravljaču.

  Ovakve komande najbolje su se pokazale u optimalnim uslovima, i iako Spark ne funkcioniše uvek besprekorno, njegova veličina i jednostavnost nadomešćuju sve manjkavosti, a čak je i cena za ovakvu spravicu privlačna – $499 u pretprodaji. Posle uspeha koji je DJI imao sa Phantom serijom koja je vodila u rangu 1080p i 4K, DJI Spark može biti jako privlačan za one koji ne žele potrošiti više od 1.000 dolara za tehnologiju koju će koristiti samo u posebnim prilikama.

  Microsoft Surface Laptop

  Prvi pokušaj Microsoft-a da napravi pravi laptopu (ne tablet ili notebook hibrid) prošao je uspešno i pokazao da je laptop+Microsoft pobednička kombinacija. Izuzetno lagan, elegantnog dizajna, ekrana osetljivog na dodir i oštre slike i dugotrajne baterije, Surface Laptop je pravi izbor za sve koji traže novi Windows računar.

  Microsoft pozicionira Surface Laptop kao eksponat za Windows 10 S, noviju verziju Windows-a, koja može pokrenuti programe samo iz Microsoft-ove prodavnice aplikacija. Sa Windows 10 S, Microsoft se u suštini nada da će Windows računarima doneti ono što je Google uspeo za Chromebook-ove: čineći softver jednostavnijim da bi omogućio brže performanse, više trajanja baterije i bolju sigurnost.

  Ali oni koji pronalaze Windows 10 S previše restriktivnim, mogu se besplatno nadograditi na Windows 10 Pro na Surface Laptopu u ograničenom vremenu; nadogradnja softvera koštaće $50 nakon završetka promotivnog perioda. Cene se kreću između 158.000,00 do 271.000,00 RSD u zavisnosti od performansi.

  https://www.youtube.com/watch?v=74kPEJWpCD4

  Bragi Dash Pro – bežične slušalice

  Nema više zamršenih žica. Doživite slobodu kroz muziku kao nikada ranije uz pomoć sledeće generacije istinskih bežičnih slušalica. One nisu jeftine, ali novi poboljšani Dash Pro bežični slušni aparati grabe samo pohvale. Pružaju besprekornu izolaciju od buke, vodootporne su, sadrže softver za praćenje aktivnosti i nudi skladištenje do 1000 pesama. Ranije neoprostiva mana stare verzije Dash Pro slušalica bila je nestalna Bluetooth veza i sada je ispravljena.

  Baterija nudi pet sati neprekidne reprodukcije, a kućište se udvostručuje kao prenosni punjač. Jednostavno podešavanje sa jednim dodirom povezuje Dash Pro bežične slušalice na vaš Android, Apple ili Windows uređaj u roku od nekoliko sekundi. I iako je Dash uspeo da unapredi veliki deo svoj koncepta u odnosu na prethodne verzije svojih proizvoda, ipak je podbacio u svom nastojanju (i obećanjima) da korisnicima stavi futuristički kompjuter u ušima za cenu od £312.

   

  Izvor: BizLife/Strani mediji

  Foto: Pixabay/Youtube/Promo

  Piše: Mina Gligorić

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE