Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  tikveš

  Festival mladog vina 2022. u duhu zelene i digitalne transformacije vinarije ,,Tikveš“

  U pravcu izgradnje vinske kulture i tradicije kao i promocije vina 19. i 20. novembra 2022. godine održan je Festival mladog vina u vinariji Tikveš.

  Već 13 godina Festival mladog vina iz godine u godinu privlači sve veću pažnje celog regiona. Brojni gosti, saradnici i partneri vinarije iz zemlje, regiona i sveta imali su priliku da degustiraju mlada vina više sorti berbe iz 2022. godine.

  Tikveš – prva zelena vinarija u regionu

  Ove godine, Festival mladog vina održan je pod sloganom „Za vino, u harmoniji sa prirodom“, označavajući proces zelene i digitalne transformacije vinarije „Tikveš“ u prvu zelenu vinariju u regionu.

  tikveš

  Na manifestaciji su promovisani brojni projekti na kojima ,,Tikveš“ intezivno radi, a koji su usmereni na izgradnju inovativnih, digitalnih i održivih rešenja u procesu proizvodnje. Korišćenje obnovljivih izvora energije, sistem upravljanja otpadnim vodama, digitalizacija procesa uzgoja vinograda, lakše pakovanje u cilju smanjenja emisije CO₂, organska proizvodnja, samo su neki od projekata koje će u budućnosti moći da primene i druge manje vinarije i poljoprivredni proizvođači.

  tikveš

  Na Festivalu mladog vina gosti su imali priliku da degustiraju vina ovogodišnje berbe, uživaju u dobroj hrani i muzici uz Kaliope, Vasila Hažimanova i druge bendove kao i da doniraju u humanitarne svrhe.

  tikveš

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE