Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  tikveš

  Tikveš Bela Voda proglašena za najbolje vino na jednom od najvećih evropskih takmičenja

  Na tri vinska renomirana internacionalna takmičenja koja su u proteklom periodu održana u Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Austriji, vina „Tikveš” i ,,Tikveš Châteaux & Domainеs” osvojila su 23 medalje i jednu specijalnu nagradu.

  Sa novoosvojenim nagradama, broj medalja i priznanja od početka godine uskoro će biti 100, čime „Tikveš” još jednom potvrđuje lidersku poziciju na tržištu vina i kontinuiranu težnju da potrošačima ponudi najbolje.

  Na jednom od najvećih evropskih takmičenja „Mundus Vini Summer Tasting“, koje se održava u Nemačkoj, „Bela Voda white 2021“ osvojila je zlatnu medalju i specijalnu nagradu za najbolje vino iz Makedonije (Best of Show North Macedonia). Zlatne medalje dobila su i vina „Terrasse au Soleil“ iz 2021 i „Barovo red“ iz 2019, dok je „Bela Voda red“ iz berbe 2019 nagrađena srebrnom medaljom.

  Osvojeno ukupno 10 medalja

  Na takmičenju „Austria Wine Challenge – Vienna 2022“ osvojeno je pet zlatnih medalja za crvena vina „Barovo“, „Bela voda“, „Vranac Luda Mara“ i „Terrasse à l’Ombre“ iz berbe 2019. kao i belo vino ,,Sauvignon Blanc Barovo“ iz berbe 2021. godine. Srebrne medalje na ovom takmičenju dobila su vina „Domaine Lepovo Chardonnay“, „Bela Voda white“ „Barovo white“ i „Alexandria Cuvée rose“ iz berbe 2021. godine.

  Na prestižnom „International Wine&Spirit Competition 2022“, koje je održano u Londonu, osvojeno je 10 medalja. Srebrna medalje je dodeljena vinu „Vranac Luda Mara“ iz 2019, a bronzane medalje pripale su crvenim vinima „Alexandria Cuvée“ iz 2020, „Barovo“ iz 2019. „Vase de Pierre“ iz 2018 i „Terrasse à l’Ombre“ iz 2019 godine iz vinarije ,,Château de Gourdon“, „Domaine Lepovo Grand Cuvée“ iz 2019, kao i bela vina „Bela Voda“ iz berbe 2021, „Sauvignon Blanc Barovo“ i roze vino ,,Alexandria Cuvée“ oba iz berbe 2021. godine. „Lozova žolta“ rakija VS takođe je osvojila bronzanu medalju na ovom izuzetnom takmičenju.

  Tikveš – godinama najtrofejniji

  Vina „Tikveš” i ,,Tikveš Châteaux & Domainеs” godinama su najtrofejnija u Jugoistočnoj Evropi, što je značajna konkurentska prednost među proizvođačima vina. Istovremeno, osvajanje ovih priznanja je od velikog značaja za jačanje balkanske vinske regije u svetskim okvirima, kao i za prodor „Tikveša“ vina na svetsko tržište.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Tkveš

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE