Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Testirali smo novu dostavu hrane Mr.D i EVO koje su prve zamerke

  Novi dostavljač hrane i namirnica Mister D (Mr.D) otpočeo je sa poslovanjem na teritoriji Srbije, a gradove koje trenutno pokriva sa dostavom su Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. 

  Ovaj domaći servis za dostavu u svom portfoliju već ima 500 restorana u pomenutim gradovima. Oni ne nameravaju ovde da stanu, pa najavljuju i širenje poslovanja.

  Kako su nam reklame za novog igrača na tržištu dostave iskakale gotovo svuda, odlučili smo da ga stavimo na test i prvi put poručimo hranu sa Mr. D.

  Ono što nam je prvo zapalo za oko je da putem Mr. D hranu možete naručiti i preko računara, ali i preko mobile aplikacije, koja je dostupna na Google Play-u i AppStore-u.

  Proces registracije je prilično jednostavan, a nalog otvarate u par jednostavnih koraka. Kada smo se registrovali, uverili smo se i da na Mr. D zaista postoji širok spektar različitih restorana, te raznovrsnih kuhinja svih krajeva sveta.

  Prvi problem na koji smo naišli je dužina trajanja potvrde porudžbine, koje traje neuobičajeno dugo. Na sajtu smo kontakrirali korisnički servis putem četa, a problem je rešen nakon nekog vremena kada je porudžbina i potvrđena. Moramo istaći da je korisnička podrška ažurna i ljubazna.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Mister D (@mr.d_legenda)

  Procenjeno vreme dostave nije najpreciznije, te je naša hrana stigla mnogo kasnije nego što je bilo napisano iako je fast food u relativnoj blizini konačne adrese za dostavu.

  Što se tiče kvaliteta hrane, to već ne zavisi od dostavljača, već od restorana iz kog poručujete, a i vašeg ukusa.

  Konkurencija je u poslovnom svetu zdrava i korisna, pa ne sumnjamo da će i novi igrač na tržištu dostave doprineti tome i drugi postanu bolji i efikasniji.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Mr.D Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE