Kako da pametni telefon, sat i slušalice pretvorite u najbolji modni asesoar

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako da pametni telefon, sat i slušalice pretvorite u najbolji modni asesoar

  Mnogi ljudi će, kada izlaze iz kuće i u žurbi, zgrabiti svoje osnovne stvari: pametni telefon, slušalice i sat. Na ovaj način, nosivi uređaji su sada postali predmeti bez kojih ne možemo. Od upravljanja vremenom i obavezama do naglašavanja našeg izgleda, uloge nosivih uređaja su sve značajnije i šire.

  Samsung Galaxy Watch4 – Tanji dizajn koji savršeno pristaje vašem zglobu

  Sat je predmet koji je u toku dana dugo vremena na vašoj ruci. To znači da je dizajn koji odgovara svakoj situaciji ili stilu neophodan, bilo da je u pitanju ležernija prilika ili formalno okruženje. Za Galaxy Watch4, Samsung je kreirao moderan dizajn u obliku prstena.

  Samsung Galaxy Watch4

  Samsung Galaxy Watch4

  Osećaj udobnosti je poboljšan profilom u poređenju sa prethodnom verzijom, jer sat ne samo da je postao tanji, već dolazi i sa ravnim ekranom koji se nalazi u ravni sa ručnim zglobom. Glatka forma, dobijena harmonijom ekrana, tela i kaiša, pojačava „čist“ i elegantan dizajn uređaja, dok mat tekstura doprinosi njegovom modernom izgledu. A  kada želite da izrazite svoju originalnost, najjednostavniji i najefikasniji način je da promenite kaiš za sat. Samsung nudi raznovrsnu liniju kaiševa, tako da možete da kreirate svoj jedinstveni stil.

  Više detalja o uređaju saznajte na linku https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/

  Samsung Galaxy Watch4 i pametni telefon – kompatibilno korisničko iskustvo

  Serija Galaxy Watch4 dolazi sa novim operativnim sistemom i One UI Watch, koji dodaje besprekorno korisničko iskustvo u Galaxi ekosistem. Kada korisnici instaliraju aplikaciju na svoj pametni telefon koja je kompatibilna sa Galaxy Watch4, aplikacija će se automatski instalirati i na njihov sat. Ako korisnici blokiraju poziv ili poruku na svom satu, taj poziv ili poruka će biti automatski blokirani i na njihovom pametnom telefonu. Promena podešavanja aplikacije na jednom uređaju će odmah izazvati iste promene na drugom uređaju, stvarajući kompatibilno korisničko iskustvo.

  Samsung Galaxy Watch4

  Samsung Galaxy Watch4

  Bilo da se radi o aplikaciji za razmenu poruka, kalendaru ili medija plejeru, Galaxi Watch4 je tu za svaki vaš trenutak.

  Samsung S 22 Ultra – najsnažniji telefon koji prati vaš životni stil

  Ne možemo da zamislimo dan bez brzog i pouzdanog pametnog telefona. Galaxy S22 Ultra po izgledu i na dodir predstavlja najsavršeniji Samsung uređaj do sada. Po prvi put ikada, omiljena olovka S Pen korisnika serije Note dolazi uz ovaj uređaj i predstavlja najbržu i najosetljiviju olovku ikada napravljenu. Sa 70% manjim kašnjenjem možete da pišete i crtate prirodnije na širokom ekranu svog S22 Ultra i istražujete aplikacije na nove načine.

  Samsung S 22 Ultra

  Samsung S 22 Ultra

  Uz savršeno integrisana sočiva kamere i tanak metalni okvir koji stvara efekat ogledala, luksuzna staklena i mat površina dodaje posebnu notu elegancije redizajniranom linearnom, podesivom prikazu modela S22 Ultra. U kombinaciji sa čuvenim oštrim uglovima serije Galaxy Note dobijen je jedinistveni minimalistički izgled. Galaxy S22 Ultra dolazi u četiri boje inspirisane prirodom – fantomska crna, fantomska bela, zelena, i, po prvi put na S22 Ultra, bordo boja.

  Samsung S 22 Ultra

  Samsung S 22 Ultra

  Fantomska crna je nepogrešiv izbor za biznis korisnike koji su navikli na tradicionalan dizajn i ne vole da eksperimentišu. Sa druge strane bordo i zelena su za one koji žele nešto drugačiji izgled i vole da kombinuju boje sa stvarima ili odećom. Da li uklapate boju novčanika sa telefonom ili torbu sa maskom? Ako je odgovor na pitanje potvrdan sa fantomskom belom bojom nećete pogrešiti, jer nju možete savršeno kombinovati uz sve modne akseseoare i gedžete.

  Za više informacija o novom Galaxy S22 Ultra pametnom telefonu, posetite: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s22-ultra/

  Galaxy Buds2 kao modni aksesoar

  Najlakši model slušalica u seriji Buds do sada, Galaxy Buds2 se svojom kompaktnom veličinom savršeno uklapa u vaše uši.

  Galaxy Buds2 su postali još manji i lakši kako bi odgovarali vašem dinamičnom životnom stilu. Svaka slušalica je teška samo pet grama, što Galaxy Buds2 čini najlakšim modelom u seriji Buds do sada. Ako pogledate sjajno belo kućište dok je zatvoreno, primetićete tanku liniju boje koja odgovara boji slušalica. Za razliku od spoljašnjosti, unutrašnjost kućišta je napravljena od mat materijala, naglašavajući moderan dizajn slušalica. Vrlo prefinjeno, zar ne? Više informacija o slušalicama možete pronaći na https://www.samsung.com/rs/audio-sound/galaxy-buds/

  Galaxy Buds2

  Galaxy Buds2 kao modni asesoar

  Kada spojite sva tri uređaja – telefon, sat i slučalice dobićete moderan trio koji ne samo da će da ulepša vaš izgled, već će vam olakšati organizaciju vremena i obaveza. Ovim autentičnim ekosistemom Samsung podiže objedinjeno korisničko iskustvo na jedan viši nivo koji ćete sigurno obožavati.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Samsung

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE