Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Telenor obeležio 11 godina poslovanja u Srbiji

  Telenor je obeležio jedanaestu godinu poslovanja i deceniju rada Telenor fondacije u prisustvu predstavnika državnih institucija, privrednog sektora i brojnih poznatih ličnosti.

  Ingeborg Ofsthus, generalna direktorka Telenora u Srbiji, pozdravljajući sve prisutne, istakla je da Telenor nastavlja da doprinosi razvoju digitalizacije u Srbiji, u partnerstvu sa ključnim učesnicima iz države i privrednog sektora. Ova kompanija izgradila je najveću mobilnu mrežu u zemlji, koja povezuje više od tri miliona korisnika. Telenor 4G mreža prati rastuće potrebe korisnika pružajući besprekorno i konzistentno iskustvo gde god da se nalaze.

  U drugu deceniju rada, Telenor fondacija ulazi sa više od 200 realizovanih projekata u saradnji sa oko 300 partnera. Otvoren je Telecentar, prvi onlajn i video prevodilački servis, za više od 130.000 gluvih i nagluvih osoba u Srbiji. Takođe, u okviru projekta „Povezivanje” pružena je podrška za 145.000 Roma, a zdravstvene medijatorke obavile su više od 35.000 poseta porodicama. Sa UNICEF-om je započet dugoročni projekat „Bezbedan internet za celu porodicu“ koji ima za cilj da edukuje decu uzrasta od četiri do osam godina, 100.000 njihovih roditelja i 2000 vaspitača o bezbednom korišćenju Interneta.

  Telenor Party #telenor #bizlife #beograd #nocnizivot #biznis

  A post shared by BIZLife portal (@bizlife.rs) on

  Telenor Party #telenor #bizlife #nocnizivot #beograd #biznis

  A post shared by BIZLife portal (@bizlife.rs) on

  Izvor: BIZLife

  Foto: Telenor

  What's your reaction?

  Komentari

  • Slavko

   Najnekulturnije osoblje, neobrazovano i ne informisano sto se tice Telenora u Uscu a sto se tice usluga i svega ostalog jedino dobro je izbor telefona koji imaju inace sve ostalo ne 0 nego u minus otisli lopovi.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE