Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  tehnomanija

  Gasi se brend WinWin: Šta će biti sa već poručenim artiklima i garancijama?

  Brend WinWin prestao je zvanično juče sa radom. Kompanija Tehnomanija, kojoj pripada brend WinWin, donela je da odluku da ove prodavnice nastave da posluju pod ienom Tehnomanija, a sajt je već ugašen.

  „Cilj nam je da imamo jedinstvenu mrežu maloprodaje i jedinstveno mesto za online kupovinu u okvirima jednog brenda. Fokusiranje na jedan brend omogućiće nam da vama, našim kupcima, pružimo bolje iskustvo kupovine“, navode u saopštenju.

  Kako dodaju, ova promena unutar same kompanije neće ni na koji način nepovoljno uticati na postojeće porudžbine i obaveze koje imamo prema potrošačima.

  Tehnomanija: Šta će biti sa porudžbinama?

  Oni ističu da će sve što je već poručeno i kupljeno na WinWin sajtu biti dostavljeno u dogovorenom roku, a potrošačka prava potrošači mogu da ostvare kao i do sada  putem kontakt centra, mejla ili u bilo kojoj Tehnomanija radnji.

  „Za sva dodatna pitanja se možete obratiti Kontakt centru na broj 011 30 30 003 i to radnim danima od 08 do 21 čas, a subotom i nedeljom od 09 do 21 čas, ili na mail adresu [email protected]“, zaključuju u saopštenju.

  Podsetimo, Tehnomanija je preuzela WinWin 2019. godine, a sa njim i njegov brend Emmi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Tehnomanija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE