Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tehnologija, snaga i senzualnost u jednoj bočici Prada Luna Rossa Ocean parfema

  Prada Luna Rossa, parfemi brenda Prada, dobili su još jedno pojačanje u vidu nove mirisne note za muškarce inspirisane tehnologijom, veštinom i ljudskom snagom – Ocean.

  Prada Luna Rossa – oda visokim dostignućima inovacije i tehnologije

  Svojom fuzijom majstorskog umeća izrade parfema i težnje za pomeranjem granica miris Prada Luna Rossa pozdravlja tehnologiju u svrhu jačanja čovečanstva i ravnoteže avangardnog u njihovoj stalnoj misiji eksperimentisanja i razvoja funkcionalnih inovacija.

  Priča iza mirisa Prada Luna Rossa usko je povezana s prestižnom nagradom „America’s Cup“, najstarijim trofejem međunarodnog sporta, te krunom sveta jedriličarstva: to je napeto takmičenje u kom se udružuju tehnologija, veština i ljudska snaga, a pokreće ih sila prirode.

  Jedriličari Luna Rossa iz Italije nastali su 1997. godine iz čiste strasti prema moru i jedrenju Patrizija Bertellija – izvršnog direktora Prada Grupe – koji je u rekordnom vremenu ustanovio Izazov za takmičenje „America’s Cup“ 2000. godine.

  Kao odrazni prikaz dinamičnog takmičenja između čovekovih inovacija i snage njegovog prirodnog okruženja razvila se linija parfema koja nosi slavno ime Luna Rossa. Oda visokoj učinkovitosti inovacije: sveži i živopisni mirisi za suočavanje sa svakim izazovom i ostvarivanje najvećih postignuća.

  Linija parfema za sada broji Prada Luna Rossa Eau de Toilette, živopisan miris koji dočarava veštinu izvedbe koja dolazi do izražaja tokom napetog takmičenja, te Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette mineralni parfem nadahnut visokom tehnologijom i naukom.

  Tu su i Prada Luna Rossa Sport Eau de Toilette osvežavajući parfem koji slavi izuzetnu veštinu izvedbe i fizičku spremnost, kao i Prada Luna Rossa Black Eau de Parfum zavodljivi miris koji istražuje veštinu izvedbe uz snagu i osjećaj uzbuđenja.

  Novo Ocean poglavlje – parfem sofisticiranih i svežih kontrasta

  Miris Luna Rossa Ocean nastao je iz uverenja da pomoću tehnologije kao produžetka nas samih možemo preći vlastite granice, zamisliti ono nezamislivo i otvoriti nove vidike. Parfem sofisticiranih i svežih kontrasta koji odražava spajanje snage čoveka i snage tehnološke inovacije.

  Nesagledive dubine, izvor su snage koji stvara život, sam pojam okeana poziv je na istraživanje. Pradin okean je prepun pustolovina i bogat tehničkim mogućnostima, koje predstavljaju posljednju granicu.

  Parfem Prada Luna Rossa pripoveda o odnosu između čoveka i tehnologije, o čovekovom dinamičnom dijalogu s evolucijom i budućnošću, koji otvara nove poglede.

  Bočica mirisa Prada Luna Rossa predstavlja duboko uranjanje u plavetne dubine okeana. Intenzivna s daškom snage koju obavija lakirana je sofisticiranom gradacijom plave boje, koja predstavlja intrigantne dubine i blistavu igru svetlosti na površini okeana.

  Muževna je, sofisticirana i savremena, a krasi je legendarna crvena linija brenda Prada, simbol inovacije. Elegantni čep crne boje sadrži crvenu tačku, koja simbolično predstavlja lunu rossu – crveni mesec.

  Miris Prada Luna Rossa Ocean je Eau de Toilette, a dostupan je u bočicama od 30, 50, i 80 mililitara.

  Rezultat rada vrhunskih majstora

  Miris Prada Luna Rossa nastao je saradnjom dva majstora kreatora parfema IFF-a, Anne Flipo i Carlosa Benaima, koji su ga osmislili pomoću tehnologije. Nalazeći se na suprotnim stranama Atlantskog oceana, Flipo iz Pariza i Benaim iz Njujorka upotrebljavali su tehnologiju da bi otvorili nove obzore u industriji izrade mirisa.

  Tehnološki razvoj uzrokovao je zamenu tradicionalne destilacije najfinijih prirodnih proizvoda molekularnom destilacijom – postupkom koji omogućava izbor molekula najboljeg kvaliteta. Sastojci su se pojedinačno ponovno slagali i čistili za mirisni profil koji je 100 odsto izrađen po meri.

  S inovativnim svežim mirisnim potpisom, ovaj parfem nosi ponovno osmišljene note karakteristične porodice mirisa „fougere“ te spaja kontrast aromatične svežine i sofisticirane senzualnosti sa svežinom bergamota koja se suprotstavlja izuzetnoj sofisticiranosti esencije vetivera, zapletenoj u noti srca elegantnog irisa.

  Miris sadrži živopisan koktel punog citrusa spojen sa živahnim duetom lavande i kadulje za čistu i svežu aureolu. Jedinstveno kožno srce stvara učinak druge kože istražujući senzualnu notu baršuna i šafrana te elegantnu kremoznost tonova korena irisa. Obavijen majstorski osmišljenim spojem pačulija, vetivera (iz održivih izvora s Haitija) i mošusa, ovaj miris odlikuje se neodoljivim i muževnim tonom.

  Jake Gyllenhaal – moderan pustolov koji pomera granice

  Jake Gyllenhaal predvodi kampanju za miris Prada Luna Rossa Ocean. Ovaj američki glumac oličava modernu pustolovinu, spaja fizičku i intelektualnu snagu s razumevanjem tehnologije i inovacija te njima ovladava u svrhu poboljšanja svojih veština, ali i samoga sebe, on je u potpunosti svestan svojih granica, no nastoji ih pomeriti.

  Ploveći pod jedrima broda Luna Rossa, remek-dela vrhunske tehnologije, Gyllenhaal postaje jedno sa svojim plovilom i odlazi dalje od zamislivog. Podstaknut samim brodom Luna Rossa, pravim tehnološkim umećem, Gyllenhaal pomiče vlastite granice kako bi u punoj brzini otvorio nove vidike prema večnom, crvenom supermesecu.

  Film o mirisu Prada Luna Rossa Ocean snimio je nagrađivani švedski redatelj Johan Renck, on donosi svoj luksuzan, drugačiji vizualni svet.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE