Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tako se proslavlja jubilej: Zaposlene je nagradio sa 4 miliona dinara

  Zvonko Milenković, vlasnik i direktor Privrednog društva „Union MZ“ iz Požarevca, povodom obeležavanja 25 godina rada ovog preduzeća, zaposlenima je poklonio četiri miliona dinara. Radnici sa dužim stažom dobili su po 8.000, a onima koji rade manje od godinu dana isplaćeno je po 700 dinara za svaki mesec proveden u firmi, prenose Večernje novo.

  Veliki je uspeh obeležiti 25 godina rada u vremenu tranzicije i time se malo koji privredni subjekt može pohvaliti. Mi smo to uspeli uz pomoć zaposlenih, koje smatramo članovima naše velike proizvodno-trgovinske porodice. Odlukom o nagrađivanju želeli smo da pokažemo poštovanje rukovodstva prema svakom od blizu 500 zaposlenih koji sopstvenim angažovanjem dokazuju privrženost „Unionu“ – kaže Milenković.

  Porodična firma „Union MZ“ jedna je od najuspešnijih ne samo u Požarevcu i Braničevskom okrugu, već i u Srbiji, o čemu svedoče četvrt veka postojanja i rezultati poslovanja. Bavi se trgovinom na veliko i malo robe široke potrošnje, tovom svinja i brojlera, proizvodnjom mesa i proizvoda od mesa, proizvodnjom priplodnih jaja i jednodnevnih pilića i proizvodnjom hleba i peciva.

  HUMANOST

  Osim po uspešnom poslovanju, ovo preduzeće poznato je i po svom humanitarnom delovanju. Jedna od najvećih donacija bila je u maju 2014. godine, kad je „Union MZ“ poklonio pakete mesa, u vrednosti od milion dinara, za sve ugrožene od poplava i klizišta na području cele Srbije.

  Izvor: Večernje novosti

  Foto: Union MZ

  What's your reaction?

  Komentari

  • Masa

   TAKO se proslavlja jubilej! Bravo!

  • Тања

   Браво! А и цене су им пристојне, месо одлично и и укусно.

  • Aleksandar Golić

   Neka im Bog da 100 puta više ,od ovoga što su dali radnicima, ali ne samo u novcu već i u zdravlju, sreći i radostima! Nadam se da ih neće ovakva vlast dohvatiti "pod svoje" - samo neka su što dalje od politike i srpskih vampirskih političara!

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE