Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Škola, nastavnici

  „Širi“ se ONLAJN nastava, Ružić poručuje – OPAMETIMO SE

  Ministar prosvete Branko Ružić najavio je da će se Ministarstvo i prosvetni radnici maksimalno potruditi da se nastava odvija u školskim klupama, ali dodaje da to „ne mogu sami da urade“.

  Ružić je rekao da se u Ministarstvu sa zdravstvenom strukom svakodnevno diskutuje šta sve može da se učini da učenici budu u svojim klupama zdravi i bezbedni.

  „Apelujem na građane, a i o tome govorim na Kriznom štabu, da shvate da kao što poslušamo lekara za antibiotik, lek za pritisak i drugo, isto tako poslušamo lekare da je vakcinacija jedini spas, jedini način da ponovo budemo onaj srčan narod, da radimo sve kao i pre, pa i da zadržimo decu u klupama.“

  Ružić ističe da, kao prvi čuvar obrazovnog sistema, nikada neće dozvoliti da deca budu ugrožena, time opravdavajući zašto imamo sve više škola koje prelaze na onlajn nastavu.

  „Ali, dokle god pojedini idu na veselja, skupove i nevakcinisani ignorišu sve što se priča i svesno šire zarazu iz ovog vrtloga nećemo izaći.“

  „Ja zdravlje i obrazovanje dece neću da žrtvujem. Mi u Ministarstvu i prosvetni radnici ćemo dati maksimum da deca što duže budu u klupama sa vršnjacima i svojim nastavnicima, ali ne možemo sami to da obezbedimo. Opametimo se“, poručio je ministar prosvete.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE