Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mreže bruje o oftalmologu iz Sremske Mitrovice koji ne prima bez potvrde o VAKCINACIJI

  Na društvenim mrežama proširilo se obaveštenje doktora Dragana Martinovića, načelnika službe za očne bolesti u Sremskoj Mitrovici u kome je naveo da pacijenti koji dolaze na oftalmološki pregled moraju da imaju potvrdu o tome da su primili vakcinu i revakcinu protiv korona virusa, PCR test ne stariji od 48 sati ili brzi antigenski test.

  “Poštovani pacijenti, ovo je moja odluka, da bih zaštitio zdravlje pacijenata koji čekaju u čekaonici, zdravlje zaposlenih i svoje od neodgovornih osoba koje ne žele da se vakcinišu”, navodi se u obaveštenju načelnika.

  Doktor je između ostalog naveo da se“ osobe koje ne žele da se vakcinišu razumeju u vakcine bolje od svetskih naučnika, znaju sve o svetskoj zaveri, tako da se verovatno razumeju i u oftalmologiju“.

  Na društvenim mrežama osvanuli su i različiti komentari o ovakvoj odluci i obaveštenju u zdravstvenoj ustanovi, počev od onih u kojima se pohvaljuje ovakva odluka, zatim da iz ovoga niko ne treba da se oseti uslovljenim da primi vakcinu već samo uradi test, do onih koji sumnjaju i u pouzdanost testa, ali i zaštitu vakcine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE