Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sve transakcije sada su „na klik“ kod Eurobank Direktna

  Mlade generacije donose nove trendove i navike: tako je sa razvojem tehnologije ceo svet postao dostupan „na klik“. Eurobank Direktna oduvek osluškuje tržište i potrebe svojih korisnika, pa je tako omogućila svim preduzetnicima i pravnim licima, koji nemaju POS terminal, plaćanje putem mobilnog uređaja, zahvaljujući EUROPOS aplikaciji.

  Jedini uslov jeste da preduzetnik ili pravno lice imaju otvoren platni račun u Eurobank Direktnoj i ugovorenu EUROPOS uslugu, dok platilac treba da ima aktivnu aplikaciju mobilnog bankarstva bilo koje poslovne banke u Republici Srbiji.

  Kako to funkcioniše u praksi?

  Nakon što kupci svojim mobilnim uređajem skeniraju IPS QR kod Narodne banke Srbije koji generiše trgovac (pravno lice ili preduzetnik), plaćanje se realizuje za nekoliko sekundi. Velika prednost korišćenja EUROPOS aplikacije jeste upravo instant plaćanje, i to bez naknade, bez gotovine i platne kartice, što ujedno doprinosi mogućnosti značajnog unapređenja prodaje i povećanja obima poslovanja.

  Među ostalim prednostima prilikom korišćenja EUROPOS aplikacije Eurobank Direktne, ističe se činjenica da se plaćanje realizuje uz nižu naknadu za trgovca, nego kod transakcija izvršenih platnom karticom. Takođe, postoji mogućnost kreiranja mreže trgovca kroz lako dodavanje i brisanje prodajnih mesta, pregled izvršenih transakcija sa detaljima je uvek dostupan, šalju se različiti izveštaji, a delimični i potpuni povraćaj sredstava se trenutno izvršava isto kao i kod instant transakcija.

  Kako bi aplikacija bila što približnija vizuelnom identitetu objekta u kom se koristi, moguće je i stilski je preurediti tako da bude personalizovana.

  EUROPOS aplikacija Eurobank Direktne je odlična opcija za sve one koji žele da naplate svoju robu, ili usluge bezgotovinski na brz i jednostavan način, što postaje standard širom sveta.

  EUROPOS alikaciju možete preuzeti sa Google Play prodavnice poptupno besplatno, a dodatne informacije možete dobiti na linku Eurobank Direktne ili putem maila [email protected].

  Izvor: BIZLife

  Foto: Eurobank Direktna

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE