Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Stiže Bijonsin film

  Bioskopi trljaju ruke: Stiže Bijonsin film, očekuje se da „oživi“ blagajne

  Nakon dolaska u bioskope filma o turneji Tejlor Svift, AMC Entertainment udružio se sa Parkvood Entertainment kako bi u bisokope doveo novi hit. Stiže Bijonsin film njenom albumu Renaissance i o istoimenoj turneji.

  Film o pevačici će se pojavljivati u bioskopima četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom oko četiri nedelje počevši od 1. decembra.

  Karte će koštati od 22 dolara za standardne projekcije, dok će premium ekrani velikog formata kao što su IMAKS i Dolbi Cinema biti dostupni po većoj ceni. Film će biti prikazan u raznim bioskopima širom sveta.

  AMC i drugi američki lanci bioskopa imaće koristi od povećane prodaje koncesija, jer gledaoci kupuju velike količine kokica i gaziranih pića za koncertne filmove.

  AMC već promoviše kolekcionarske kutijice za kokice sa likom Tejlor Svift za 14,99 dolara i šoljice za 11,99 dolara. Bez sumnje, predmeti na temu Bijonse će uskoro biti otkriveni sada kada stiže Bijonsin film. 

  „Već se dugo govori o strategiji snimanja koncerata, ili njihovog snimanja uživo i prenošenja, a pre dve godine su krenule i priče o mogućnostima stvaranja alternativnog sadržaja, ali razmere popularnosti i praćenja od strane fanova koju sa sobom nose Tejlor Svift i Bijonse svakako privlače više pažnje ovoj strategiji“, rekla je Ališa Riz, analitičarka Vedbush.

  Biće teško pronaći aktere ovog obima, smatra ona, ali ističe da ima dosta umetnika koji će biti na turneji sledećeg leta, a bioskopi će se verovatno obratiti nekom od njih kako bi snimili koncertne filmove koji bi popunili praznine u letnjim mesecima 2024. godine.

  Te praznine su nastale zbog kašnjenja proizvodnje kao posledica dva holivudska štrajka radnika. Na blagajnama je nekoliko naslova najavljeno za izlazak u 2024. godini i još uvek nije jasno gde će trenutno zakazani naslovi završiti kada se prašina slegne.

  Izvor: Bizlife

  Foto: Evan Agostini/Invision/AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE