Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Standard PRO životno osiguranje – novo i jedinstveno

  Sava životno osiguranje a.d.o. Beograd je kreiralo nov i jedinstven program osiguranja pod nazivom Standard PRO, program sa najvećim brojem osiguranih težih bolesti, na tržištu Srbije.

  Ovaj program osiguranja sa svojom širokom paletom osiguravajućeg pokrića predstavlja najbolji način da se pokaže odgovornost prema sebi i najmilijima, u nepredvidivim i neželjenim situacijama, kojih je sve više u našim životima.

  Program Standard PRO uz štednju i pokriće rizika nastupanja smrtnog slučaja, obezbeđuje i osiguranje u slučaju nastupanja jedne od 33 teže bolesti, od kojih su uključene i one najčešće: infarkt srca, kancerogena oboljenja, moždani udar, otkazivanje rada bubrega, gubitak sluha, gubitak vida, itd.

  Prema uslovima osiguranja, osigurati se mogu zdrava lica od 14 do 65 godina, na period trajanja osiguranja od 5 do 30 godina. U momentu prestanka ugovora o osiguranju osiguranik može imati najviše 75 godina života. Takođe, deca osiguranika, do njihove navršene šesnaeste godine života, imaju osiguravajuće pokriće u slučaju nastanka jedne od 33 teže bolesti.

  Cenu – premiju osiguranja odreduje osiguranik. Osiguranje se zaključuje po fleksibilnim i povoljnim uslovima, kako bi osiguranik, iznose premije osiguranja mogao prilagoditi svojim finansijskim mogućnostima.

  Uz osnovno osiguranje mogu se ugovoriiti dopunska osiguranja za slučaj nezgode, i to: *smrt usled nesrećnog slučaja, *invaliditet, *troškovi lečenja u vezi sa nesrećnim slučajem i *dnevna nadoknada.

  Prema osnovnom osiguravajućem pokriću isplaćuje se cela osigurana suma prilikom nastanka jednog od sledećih osiguranih slučajeva: nastanak teže bolesti potvrđene dijagnozom, doživljenje isteka ugovorenog trajanja osiguranja i smrt osiguranika u toku trajanja osiguranja.

  Potencijalni osiguranici programa Standard PRO, pored toga što sebi obezbeđuju finansijsku sigurnost, štednju za budućnost i osiguranje od nepredviđenih situacija, ovim jedinstvenim programom dobijaju osiguravajuće pokriće u slučaju nastanka jedne od 33 teže bolesti koje se odnosi i na decu osiguranika-roditelja, čime je obezbeđena zaštita cele porodice.

  Detaljnije o novom programu osiguranja  možete pročitati na sajtu www.sava-zivot.rs

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE