Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šta je sledeće na tržištu nekretnina?

  EXPO REAL, najveći sajam za sektor nekretnina, investicija i finansija, ujedno i najveći B2B sajam u Evropi, koji se ove godine održava od 7. do 9. oktobra u Minhenu, okupio je investitore i vodeće kompanije iz oblasti real estate-a, čak 586 izložbi, 1.185 govornika i skoro 2.200 izlagača.

  Neki od najistaknutijih panela od ukupno deset, raspoređenih u sedam hala na 64.000m2 prostora, biće forumi o Bregzitu, strategiji, rizicima i povratu investiranja i uticaju urbanizacije, e-trgovine i novih kretanja na tržištu.

  EXPO REAL sajam već tradicionalno daje uvid u najnovije trendove i inovacije na tržištu. Najveći fokus na ovogodišnjem sajmu je na pripremi digitalizacije u nekretninama, coworking i coliving prostorima, kao i na razvoju retail sektora i tržištu logističkih centara. Kao i prethodnih godina, predstavnici vodeće konsultantske kuće za nekretnine CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe, aktivni su učesnici skupa u Minhenu.

  „EXPO REAL svake godine nudi inovativne strategije i trendove koji poslovanje i učešće na tržištu podižu na viši nivo. Imali smo priliku da čujemo rešenja i ideje u mnogobrojnim segmentima – retail sektor će ponuditi nove formate usled zahteva klijenata, dok će tržište logističkih centara doživeti pravu ekspanziju, jer uz razvijanje online kupovine, potreba za skladištenjem na strateškim lokacijama biće sve veća“, izjavio je Srđan Teofilović, direktor sektora tržišta kapitala i investicionih usluga u kompaniji CBS International.

  Čuveni EXPO REAL sajam koji od 1998. godine predstavlja trendove u oblasti nekretnina i investicija, prošle godine je brojao čak 2.095 izložbi iz 41 države, uz 500 stručnjaka koji su učestvovali u programu konferencije. Predviđa se da će ovogodišnji skup eksperata i njihovih ideja, prevazići prošlogodišnji zavidan uspeh i biti najposećeniji u njegovoj dugoj tradiciji.

  O kompaniji CBS International:

  Vodeća konsultantska kuća za nekretnine, CBS International je deo Cushman&Wakefield grupacije, jedne od globalno najvećih konsultantskih kompanija za nekretnine, koja broji preko 51.000 zaposlenih u više od 70 zemalja. Kao regionalni lider, CBS International je ušao u drugu deceniju rada na tržištu nekretnina u Srbiji sa besprekornim rezultatom, pokrivajući širok spektar integrisanih usluga: procenu vrednosti nekretnina i razvojni konsalting, izdavanje i prodaju kancelarijskih i maloprodajnih prostora, izdavanje i prodaja stambenog prostora, izdavanje i prodaja industrijskih objekata, prodaja zemljišta, istraživanje tržišta, upravljanje projektima, marketing, upravljanje i održavanje nepokretnosti. Za više informacija posetite: www.cw-cbs.rs / www.cushmanwakefield.com

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE