Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Srpski predstavnik na New York Tech Weeku: Domaća digitalna agencija nura*digital organizator događaja na prestižnoj tehnološkoj manifestaciji

  Domaća digitalna agencija orijentisana ka globalnom tržištu, nura*digital, obezbedila je svoje mesto na prestižnoj New York Tech Week manifestaciji.

  Događaj pod nazivom “The Morning After Investment: Digital Marketing Strategy Session” organizovan je  na Menhetnu, gde su se okupili osnivači tehnoloških startapa koji tragaju za najefikasnijim načinom ulaganja u marketing u fazi ubrzanog rasta svog startapa.

  Ova nezavisna digital marketing agencija iz Beograda, fokusirana na strategiju, performans marketing i dizajn, jedini je predstavnik iz Srbije na prestižnom događaju, i jedan od retkih timova iz Evrope koji je prošao selekciju.

  “Počastvovani smo što ćemo, skoro pa u centru sveta za tip posla koji obavljamo, predstaviti model marketinške strategije pod nazivom “Singular Adventage” na čijem smo razvoju radili pune 3 godine i unapređivali ga u radu sa 30 startapa i srednjih preduzeća. Sada je vreme da ga predstavimo i ostalima”, izjavila je direktorka i osnivačica agencije nura*digital, Aleksandra Vuković.

  Događaj će pored praktičnog deljenja znanja i uputstava za prve korake u marketingu nakon podizanja investicije, svim prisutnima omogućiti i 1:1 konsultacije na temu strategije i egzekucije sa nura*digital timom.

  “Ovaj događaj je samo početak našeg prodora na američko tržište. Nakon Njujorka se selimo u Majami, gde ćemo prvi put javno predstaviti uslugu digital recruitment marketing, koju smo kreirali i uz izuzetno uspešne rezultate implementirali u saradnji sa nekoliko IT i multinacionalnih kompanija sa naših prostora”, najavila je Katarina Đurković, partner i operativni direktor agencije nura*digital.

  Zbog velikog interesovanja, prijave za događaj “The Morning After Investment: Digital Marketing Strategy Session” su zatvorene sedam dana pre događaja za koji se prijavilo čak pet puta više gostiju od planiranog kapaciteta

  Izvor: BIZLife

  Foto: Nura*Digital

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE