Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SMENJENA načelnica GAK „Narodni front“, ZARAŽENA koronom dolazila na posao

  Načelnica porodilišta GAK „Narodni front“ Snežana Rakić smenjena je sa rukovodeće pozicije i privremeno udaljena s posla, a protiv nje je sanitarna inspekcija pokrenula postupak jer je ugrozila zdravlje kolega, pacijenata i beba pošto je imala koronu, a dolazila je na posao.

  „Prof. Rakić je putovala u inostranstvo i po povratku u Srbiju nije ispoštovala samoizolaciju, u koju je morala da ide 10 dana pri ulasku u Srbiju jer nema negativan PCR test. Ona je odmah po povratku u zemlju otišla na posao, a posle nekoliko dana se ispostavilo, PCR testom, da ima koronu„, kazali su za Blic u Narodnom frontu.

  Oni dodaju da je time ugrozila ne samo sebe i kolege već i majke i bebe i sasvim je bilo logično da trpi posledice.

  „Načelnica porodilišta prof. dr Snežana Rakić je svojim činjenjem dovela pacijente, kao i svoje kolege, u visok epidemiološki rizik što je ozbiljan prekršaj, kao i povreda radne discipline. To je rezultiralo privremenim udaljavanjem imenovane s posla, kao i smenu sa rukovodeće pozicije“, kažu za ovaj list u Narodnom frontu.

  „Zbog kršenja antiepidemijskih mera propisanih od nadležnih organa Republike Srbije, prof. dr Snežani Rakić je sanitarna inspekcija pokrenula postupak koji je u toku, te do okončanja istog direktor se neće oglašavati na pomenutu temu“, zaključuju.

  Povodom ovoga se oglasila i načelnica GAK-a.

  ODGOVOR smenjene načelnice GAK-a: „Nisam radila bolesna, ovo ima političku pozadinu“

  Sve informacije o koronavirusu možete pronaći u posebnoj rubrici na našem sajtu COVID-19.

  Izvor: Blic

  Foto: YT/Printscreen

  What's your reaction?

  Komentari

  • Moler

   Ne znam ko je poverovao u ovakve vesti, smenjena je politički i pakuju joj da je bila nesavesni doktor. Svi zaposleni u GAK Narodni Front su radili dok su bili blago zaraženi sa Covid-19, na bolovanje se išlo sa temperaturom samo. Sasvim slučajno znam šta rade, nemojte pomisliti da imam nekog bliskog tamo, ne daj Bože.

  • Sofi

   Pa u Subotici je nacelnik ginekologije operisao sa koronom, pa nikom nista. Na liniji je covek.

  • Tijana

   Ona je jako loš lekar a još lošiji čovek!!!

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE