Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sipaj gorivo i osvoji BMW

  Učestvujte u nagradnoj igri „Sipaj i osvoji BMW“ i osvojite jednu od vrednih nagrada.

  Od danas na MOL Serbia servisnim stanicama širom Srbije, sipanjem 20 litara bilo kog goriva i prijavom na saju kupci stiču uslov da postanu dobitnik automobila BMW serije 3 ili vrednih nedeljnih nagrada. U duhu novogodišnjih praznika i darivanja, MOL Serbia je za svoje kupce pokrenula nagradnu igru „Sipaj i osvoji BMW“, koja će trajati do 17. januara.

  Članovi MOL PLUS KLUB programa lojalnosti imaju više mogućnosti za dobitak, jer se korišćenjem  MOL PLUS KLUB kartice prilikom kupovine goriva i prijavom na sajtu duplira šansa za osvajanje nagrada.

  Da bi učestvovali u nagradnoj igri „Sipaj i osvoji BMW“ potrebno je da vozači na bilo kojoj MOL Serbia servisnoj stanici dopune svoj automobil sa najmanje 20L nekog od sledećih goriva: MOL EVO 95, MOL EVO 95 Plus, MOL EVO Dizel, MOL EVO Dizel Plus ili TNG-a, nakon čega se registruju na web stranici https://evo.molserbia.rs/promocije.

  Prilikom registracije, potrebno je da učesnik ostavi sledeće podatke: ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu i broj fiskalnog računa po kome je ostvario pravo na učešće i da verifikuje razumevanje i prihvatanje Pravila nagradne igre.

  „Sumirani rezultati poslovanja na kraju ove godine su nam pokazali da smo ostvarili svoj cilj, a to je da se približimo kupcima i odgovorimo na njihove svakodnevne potrebe. Ponosni smo na činjenicu da imamo lojalne kupce koji cene kvalitet naših proizvoda i usluga. Oni su u fokusu svega što radimo i u želji da ih na adekvatan način iznenadimo organizovali smo još jednu nagradnu igru. Ovu godinu završavamo sa pozitivnim rezultatima, uspeli smo da odgovorimo na sve izazove, kao i da idemo u korak sa promenama na tržištu“, izjavila je Ana Dešić, direktorka maloprodaje MOL Serbia.

  Glavna nagrada je BMW serije 3, a postoji još sedam nedeljnih nagrada u vidu 15.000 bonus MOL Plus klub poena.

  Dobitnici će biti objavljeni svake nedelje u aplikaciji MOL Go, a spisak svih dobitnika će po okončanju Nagradne igre biti dostupan na https://evo.molserbia.rs/, kao i zvaničnim MOL Serbia kanalima na društvenim mrežama.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE