Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  SAVET DANA: Zašto je važno da vam zaposleni ne FUŠERIŠE? (VIDEO)

  Kopaonik biznis forum je u toku, a ovaj prestižni ekonomski događaj okupio je mnoštvo čelnih ljudi iz sveta biznisa, ali i kulture. Jedan od gostiju na jučerašnjem, drugom danu jubilarnog 30. Kopaonik biznis foruma bio je glumac i preduzetnik Andrija Milošević.

  On je govorio o svom preduzetničkom putu i pozorištu „Teatar na brdu“ koje je otvorio zajedno sa kolegom Viktorom Savićem.

  „Ja sam odlučio da njima (zaposlenima, glumcima) dam sve uslove, da oni tu rade, da se osećaju dobro, da se osećaju lepo, da mogu da daju najbolje od sebe. Vrlo je važno da čovek koji dođe da radi ne fušeriše, ne daje 50 posto zato što je lenj, zato što neće, zato što je umoran, zato što ga je zvala žena pa ga iznervirala, nego da daje 100 posto jer publika to prepozna. Publika prepozna tačno kada neko otaljava nešto, kada neko nije dobar i kada vam neko nije uzeo pažnju. Ja nemam luksuz da gubim ni jednog čoveka u publici. Meni svako od njih treba da bih preživeo“, rekao je Milošević na jednom od panela.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by BIZLife (@bizlife.rs)

  Svoje početke u ovom poslu objasnio je ovako:

  „Kada sam rešio da otvorim Teatar na Brdu, nisam znao ništa o preduzetništvu. Mojim računovođama trebalo je šest meseci da mi objasne šta je faktura. Ali sam vremenom naučio da budem samoodrživ. Teatar je počeo da živi od karata, mi smo počeli da zapošljavamo sve više i više ljudi, a zahvaljujući poseti naše mnogobrojne publike uspeli smo pozitivno da utičemo na poslovanje obližnjih i lokalnih ugostiteljskih objekta“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NLB Komercijalna banka/Elena Srdić

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE