Šarčević traži posao mladiću iz Bora sa dva fakulteta

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Šarčević traži posao mladiću iz Bora sa dva fakulteta

  Pre nego što pročitate ovu vest, imajte u vidu da bez obzira koliko ovo bio „kul“ PR potez ministra, ovaj mladić nije imao posao u Srbiji.

  Ministar prosvete Srbije Mladen Šarčević pokrenuo je inicijativu da se Nemanji Aksiću (23), koji je u roku završio Hemijski i Elektro-tehnički fakultet u Beogradu s prosečnim ocenama višim od devet, ponudi posao u Fondu za inovacionu delatnost.

  Nemanja Aksić iz Bora je ove školske godine počeo master studije na Hemijskom fakultetu u Beogradu i saradnik je u Istraživačkoj stanici “Petnica” na programu “Hemija”.

  Ministarstvo je saopštilo da je Šarčević najavio da će Privrednoj komori Srbije, institutima i drugim naučnim institucijama biti dostavljene liste diplomaca s najboljim rezultatima tokom studija, da bi mladi, talentovani i stručni ljudi ostali u Srbiji.

  Izvor: Beta

  Foto: Ministarstvo prosvete

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Milanče Mitovski, akademik

   BRAVO MINISTRE, ZADRŽIMO KADROVE! Sve čestitke Nemanji Aksiću iz Bora, koji je završio dva fakulteta, Elektrotehnički i Hemijski, u roku sa prosečnom ocenom iznad devet. Takođe čestitam i ministru prosvete gospodinu Šarčeviću što je pametno procenio i ponudio zaposlenje vanseriskog kapaciteta Aksiću. Mladom i perspektivnom kadru Aksiću želim puno uspeha u radu i napredovanju u nauci, dobro zdravlje, sreće i para, jer u Srbiji ih nema dovoljno. Voleo bih o ovom kolegi i sugrađaninu da čujem u budućnosti puno dobre i lepe vesti. Sa srećom i berićetom inženjeru.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE