Sajam poslova i praksi „JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!”

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sajam poslova i praksi „JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!”

  Sajam poslova i praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!” održaće se ove godine šesnaesti put, 2. i 3. novembra. Zbog epidemije virusa i bezbednosti učesnika i posetilaca, Sajam će se ove godine održati online.

   

  Organizatori događaja su neprofitne i apolitične organizacije: Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Lokalni komitet Beograd u čijem radu učestvuju studenti volonteri.

   

  JobFair je nastao 2005. godine kao inicijativa grupe studenata da smanje nezaposlenost među mladima i zadrže stručan kadar u našoj zemlji. Već šesnaest godina JobFair povezuje studente, kompanije i obrazovni sistem i na taj način mladima pruža priliku da budućnost grade u Srbiji.

   

  Sajam poslova i praksi tradicionalno se održava prvog ponedeljka i utorka u novembru kada posetioci imaju priliku da se na jednom mestu uрoznaju sa vodećim kompanijama u našoj zemlji, saznaju više o poslovima i praksama koji su aktuelni na tržištu, kao i koja su znanja i veštine potrebni za lakše zaposlenje.

   

  Pored karijernog napretka, studenti imaju jedinstvenu priliku za lični i profesionalni razvoj kroz učestvovanje u brojnim propratnim sadržajima, kao što su:

  • „Panel diskusija — Pođi pravim putem”
  • „LevelUp — Podigni nivo svojih veština”, seminar profesionalnih veština
  • TechTalk, predavanja o aktuelnim stručnim temama
  • Simulacija razgovora za posao
  • CV baza – u bilo kom trenutku posetioci mogu ostaviti svoj CV koji će biti prosleđen svim kompanijama koje učestvuju na projektu

  Sve aktivnosti su besplatne i održaće se online na sajtu www.jobfair.rs.

   

  Kako je interesovanje za JobFair svake godine sve veće, organizatori se trude da iz godine u godinu jačaju nacionalni karakter Sajma, što znači da je projekat namenjen studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta svih univerziteta u Srbiji.

   

  Za više informacija možete posetiti sajt  www.jobfair.rs i društvene mreže: Instagram (@jobfairrs) ,Facebook (@jobfairrs) i LinkedIn (JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!).

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE