Sajam automobila i sajam motocikala u Beogradu od 12. do 15. maja

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sajam automobila i sajam motocikala u Beogradu od 12. do 15. maja

  Sajam automobila “DDOR Eco BG Car Show 07” održaće se na Beogradskoj sajmu od 12. do 15. maja, zajedno sa 14. Medjunarodnim sajam motocikala “Motopešn”, objavljeno je danas.

  Učešće na sajmu su pored ostalih potvrdili brendovi Škoda, Tojota, Reno Nisan. Tu su i Suzuki, Isuzu, Ford, Citroen, Hjundai, Volvo, Kia, Mazda, Jaguar, Land Rover.

  Sajam će se održati u uslovima smanjene prodaje zbog nedostatka novih vozila na tržištu. Postoji veliko interesovanje izlagača u sektoru prateće automobilske industrije. Ali i garažno-servisne opreme i ponude rezervnih delova.

  Električni automobili

  Odrednica “eco” u imenu događaja govori o nameri organizatora i uvoznika vozila da izložbena postavka istakne vozila koja zadovoljavaju visoke ekološke standarde.

  Automobilski brendovi koji se predstavljaju u okviru “DDOR Eco BG Car Show 07” nalalaziće se u u Hali 1 Beogradskog sajma. Izložbi u okviru sajma “Motopešn” zauzeće halu 4.

  Kompletna prateća industrija, garažno-servisna oprema, rezervni delovi, uključujući o onu specijalizovanu, namenjenu ekološki naprednim i električnim vozilima, biće u halama 2, 1A i 3A.

  Podsetimo da je poslednji, 54. Međunarodni sajam automobila održan u martu 2019. godine. Naredne godine sajam je otkazan zbog pandemije korona virusa.

  Čair “poskupeo” 115 odsto, otkazan Niški sajam automobila

  Izvor: Beta

  Foto: YT Scrn/Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE