KAKO DA iskoristite potencijal Linkedin-a (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  KAKO DA iskoristite potencijal Linkedin-a (VIDEO)

  U novoj epizodi serijala “Kako da” razgovarali smo sa Katarinom Šonjić, konsultantom za employer branding, koja je otkrila kako najbolje da iskoristimo potencijal Linkedin mreže.

  Kako je navela za BIZLife, potrebno je imati u vidu nekoliko stvari.

  “Za početak, skockajte svoj profil. Trebalo bi da imate profesionalnu fotografiju kao profilnu i cover fotografiju koja treba da pokazuje čime se bavite trenutno i šta vas najviše inspiriše. Potrebno je svakodnevno raditi na širenju svoje mreže, dodati ljude od kojih se može nešto naučiti i sa kojima delite interesovanja, kao i one kojima možete pomoći”, rekla je Katarina Sonjić.

  O ostalim koracima i savetima opšrinije pogledajte u videu.

  Katarina Šonjić je konsultantkinja u oblasti izgradnje poželjnog brenda poslodavca. Kroz rad sa pojedincima i kompanijama radi na razvijanju dobrih employer branding praksi koje donose rezultate. Kroz svoj rad se aktivno bavi promovisanjem employer braning-a kao struke, a od nedavno je veliki zastupnik design thinking metodologije.

  Osnivačica je Empple festivala i Kat on coffee bloga.

  Podsetimo, medijska kuća BIZLife pokrenula je novi serijal pod nazivom “Kako da” – sa idejom da od stručnjaka iz određenih oblasti saznamo kako u njihovoj oblasti ostvariti uspeh.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE