Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Roma company“ pomogla oslikavanje vrtića „Veverica“ u Zemunu

  Roma Company nastavila je tradicionalno doniranje boja i materijala za oslikavanje i uređenje prostorija u vrtićima širom Beograda. U saradnji sa slikarkom Majom Simić, i uz pomoć 15 učenika Savremene gimnazije oslikana je unutrašnjost vrtića „Veverica“ na Galenici.

  Kreativna rešenja i originalne ideje obradovale su kako mališane, tako i osoblje vrtića.

  „Roma Company nastavlja dugogodišnju praksu društveno-odgovornog poslovanja, kroz blisku saradnju i ulaganje u lokalnu zajednicu. Donacijom materijala za uređenje vrtića želeli smo da doprinesemo svakodnevnoj radosti mališana i njihovom prijatnijem boravku u novom ambijentu. U saradnji sa slikarkom Majom Živković i učenicima Savremene gimnazije još jednom smo ukazali na značaj zajedničkih projekata u cilju pomoći lokalnoj zajednici “,  izjavila je Jelena Anđelković, direktorka marketinga u Roma Company.

  U realizaciji akcije, profesorki likovne kulture Maji Simić, pomogli su njeni učenici iz Savremene gimnazije, koji su svojim kreativnim pristupom i entuzijazmom osmislili čitav koncept i time uneli jednu novu dimenziju u dečiji svet.

  „Učenici i profesori ‚‚Savremene gimnazije“, uz podršku Roma Company, omogućili su deci i osoblju vrtića „Veverica“ da bojama ispričaju svoju priču o zajedništvu. Do slike se došlo kroz priče iz svih grupa koja je pretočena u simbole i oslikana uz pomoć učenika i umetnika na zidu zajedničkog hola vrtića. Deca i umetnici zajedničkim radom učinili su vidljivo učenje i vrednosti koje neguju od jaslica do polaska u školu. Prikazom njihovih priča i mapom prolaska kroz različita mesta I uzrasne grupe, umetnici su omogućili I drugim učenicima programa (roditeljima I osobama iz okruženja) da vide i prepoznaju vrednosti zajednice u kojoj deca odrastaju,“ izjavila je Maja Simić, profesor likovne kulture u Savremenoj gimnaziji.

  Zajedničkom akcijom Roma Company, umetnika iz Savremene gimnazije, dece i vaspitača još jedan vrtić udahnuo je svežinu svojim prostorijama, a svakodnevne igre mališana bogatije su za novi vizuelni svet u novim bojama i slikama zaduženim za razvoj dečije kreativnosti i mašte.

  Najmlađi i zaposleni u vrtiću sada imaju još jedno lepo mesto za druženje i nezaboravne trenutke provedene sa svojim drugarima.

   

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Roma company

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE