Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Represent Communications – lider među agencijama za komunikacije i odnose sa javnošću

  Agencija Represent Communications iz Beograda, ponovo je zauzela lidersku poziciju prema poslednjem istraživanju portala Marketing mreža za 2020. godinu a u okviru studije Agency Report.Ovo je jedino istraživanje na našem tržištu koje se odnosi na oblasti poslovanja agencija za komunikacije i odnose sa javnošću.

  U prethodnoj godini, Represent Communications uspeo je da se zadrži u samom vrhu liste prema poslovnom prihodu, a po neto dobiti nalazi se na 13. mestu. Uprkos svim izazovima na tržištu i padu od 6,92% u poslovnom prihodu, Represent Communications uvećao je postojeći tim za 15.69%.

  „U godini koja je za sve marketinške industrije bila teška, uspeli smo da zadržimo lidersku poziciju jer smo verovali u svoje znanje, ljude i inovacije koje smo uvodili tokom uslova kojima smo se prilagođavali. Trudili smo se da maksimalno održimo postojeće poslovne kapacitete i budemo uvek tu za naše zaposlene i klijente. Ponosna sam što je moj tim pokazao svoju snagu i fleksibilnost na delu jer smo se u vrlo kratkom periodu prilagodili svim nastalim promenama, bez bilo kakvog zastoja servisirali klijente, dobili nove projekte i što smo doneli odluku da na uštrb profita ne pravimo rezove ni u ljudstvu ni u platama ni u edukacijama i benefitima za zaposlene, što je nažalost bila retkost u agencijama u Srbiji i regionu“, ponosno ističe generalna direktorka Reprsent Communications-a, Tamara Jokanović.

  Represent Communications jedna je od prvih profesionalnih agencija specijalizovanih za kreiranje i sprovođenje kampanja integrisanih komunikacija, organizaciju i sprovođenje kampanja podizanja svesti i informisanja, kampanja zagovaranja i kampanja sa ciljem promene percepcije i stava, digital i content marketing, sprovođenje istraživanja i analiza, medijske analize, evaluaciju uspešnosti kampanja, kriznu komunikaciju, edukaciju u različitim oblastima, izradu tehnika i alata u kreiranju internih komunikacija i pripremu marketinških i informativnih materijala. Jedina sertifikovana agencija Londonske škole za odnose sa javnošću.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Represent Communication

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE