Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Reagovanja na „slučaj miš“: Red „ozbiljnosti“, red „duhovitosti“

  Jučerašnji „obračun“ kompjuterskim mišem u Skupštini Srbije i sukob poslanika Boška Obradovića sa Aleksandrom Martinovićem izazvao je dosta reakcija. Komentarisalo se u parlamentu, kao i na društvenim mrežama. Neki „ozbiljnim“ tonom osđuju napad, neki igraju na kartu „duhovitosti“.

  Sama „žrtva“ napada kompjuterskim mišem Alkeksandar Martinović i ovaj slučaj je povezao sa osečanjaima prema predsedniku Srbije Aleksandrom Vučićem.

  „Poslanik sam od 2007. godine, znači 10 godina sam u parlamentu i svašta sam video, a i sam sam radio neke stvari zbog kojih se danas kajem, ali ovo u parlamentu nije zabeleženo. Toliko lične mržnje prema Aleksandru Vučiću, prema Maji Gojković, meni… Mislim da normalan čovek koji ima zdrav razum to ne može da razume”, rekao je Martinović.

  „Napadač“ Boško Obradović je postupak obrazložio u svom stilu.

  „Kompjuterski miš je skočio i ujeo Martinovića za nos. Jer ni on nije više mogao da trpi političko nasilje i bahatost Aleksandra Martinovića koji je iznova prekidao govor narodnog poslanika opozicije, isključio mikrofon…“, kazao je Obradović.

  Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ocenila je da je to „još jedan u nizu nasilničkih ispada Obradovića u Narodnoj skupštini“ čime je Obradović „još jednom pokazao građanima Srbije da je nasilje jedina politika za koju on zna i koju promoviše“.  Gest je opisala kao primitivno i nedostojno ponašanje.

   „Danas je jasno svim građanima Srbije da je jedini cilj i smisao političke borbe Obradovića izazivanje incidenata i obesmišljavanje rada Narodne skupštine“, ocenila je Gojković.

  Reagovali su i tviteraši – „kolege“ Boška Obradovića.

  Izvor: BIZLife/agencije

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   Dešavanja u najvećem zakonodavnom telu u "Narodnoj skupštini" zemlje su postala gora od rijaliti šoua kao što su "Veliki brat", "Parovi", "Zadruge". Najnovi događaj iz tog rijaliti je što jedan poslanik, radikalno napredno, drugome je zalepio opomenu, a ovaj drugi, nestrpljivo i nesebično i dverski , prvom je zakrpio miša od lap topa u licu, a obojica su profesori, na žalost slušalaca njihovih predavanja. Ima šta od tih sirovina da iscede? Šta se dešavalo nakon toga, sramota mi je da pričam, a videli ste na TV.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE