Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  punkt za vakcinaciju

  Zatvara se punkt za vakcinaciju na Sajmu, posle 15 meseci rada

  Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da se danas zatvara punkt za vakcinaciju na Sajmu, posle 15 meseci rada.

  „Punkt za vakcinaciju je otvoren 19. januara 2021. i ukupno je dato 568.000 vakcina. Ovo govori o tome da korona polako odlazi“, kazao je Vesić za TV Hepi i dodao da je u Beogradu vakcinisano više od 60 odsto ljudi, prenosi Beoinfo.

  Jedino će raditi punkt za vakcinaciju u Galeriji

  On je naglasio da će ostati da radi jedino punkt u tržnom centru Galerija. Vesić je na tv Pink najavio da će Grad Beograd nastaviti s kupovinom tableta za decu osnovnih škola.

  punkt za vakcinaciju

  vakcinacija, sajam, punkt za vakcinaciju, beta

  „Ove godine kupujemo tablete za buduće trećake i ponovo za sve buduće prvake“, rekao je on.

  Vesić je rekao da je prošle godine tablete dobilo skoro 70.000 dece. Vesić je objasnio da ove godine roditelji neće morati da se prijavljuju na konkurs kao što je to bio slučaj prošle godine, već će digitalni udžbenici čekati decu u školama, jer će resorno ministarstvo slati spisak udžbenika Gradu.

  Vesić i o metrou

  Kada je reč o metrou, on je rekao da se sada radi „katastar rizika“, odnosno, snimaju se stanja svih zgrada oko metroa, da bi moglo da se popravi sve što se promeni u statici.

  „Izgradnju metroa smo počeli u novembru, a u maju ćemo potpisati ugovor za izgradnju pristupnih saobraćajnica na Makišu“, rekao je Vesić. On je najavio da će na leto biti potpisana još dva ugovora – za izgradnju depoa i izgradnju prve linije metroa.

  punkt za vakcinaciju

  goran vesić, zamenik gradonačelnika, beograd

  „Radićemo dva tunela, a 2023. godine počećemo da radimo stanice. Prva linija metroa biće izgrađena 2028. godine“, rekao je Vesić.

  Izvor: BEta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE