Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PRINCIP: Vlasnici kuće u Sidneju odbili 30 miliona evra da se isele (VIDEO)

  Porodica nastanjena u blizini Sidneja živi u „dvorcu“ na svom velikom imanju. Oko njih niču moderne zgrade u čiji se arhitektonski stil ovaj porodični dvorac ne uklapa.

  Na površini od oko dva hektara, na 40 kilometara od Sidneja, u gradiću Kvekers Hil, već 17 godina živi porodica Zamit na svom imanju. Vremenom je oko njihove kuće izgrađeno moderno naselje, pa sada ova porodična kuća i imanje izgledaju kao Central park.

  Lokalni agent za nekretnine Rej Vajt istakao je da bi taj deo imanja na tržištu postigao visoku cenu. Porodica, međutim, ne želi da proda svoje imanje iako je država ponudila 50 miliona australijskih dolara, odnosno 30 miliona evra za njihov posed.

  Dajan Zamit, koja se na imanje doselila pre 17 godina. „Nekada je ovo bilo poljoprivredno zemljište sa malim kućama i vikendicama od crvene cigle. Svaki dom je bio jedinstven, bilo je puno prostora, a sada je sve prenaseljeno“, rekla je ona u izjavi za medije.

  Komšije porodice Zamit pune su pohvala, jer su uspeli da odole svim ponudama agenata za nekretnine i da ostanu na svom placu, uprkos velikim sumama novca koje su im ponuđene.

  Iako bi većina ljudi bila oduševljena da im neko ponudi toliki novac za nekretnine koje poseduju, porodica Zamit je odbila sve ponude.

  Mnoge porodice u ovom području prodale su svoje kuće tokom prethodnih desetak godina. Na imanju ove porodice moglo bi da se izgradi 50 novih kuća, pa je potpuno jasno zbog čega su agencije za nekretnine veoma zainteresovane za ovo „parče raja“, istakao je jedan od agenata nekretnina.

  Izvor: RTS

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE