Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prijavite svoj startap za Slush takmičenje

  Ambasada Finske i Fond za inovacionu delatnost pozivaju startape da se prijave za lokalno Slush takmičenje koje se održava 6. septembra u Beogradu u Naučno tehnološkom parku „Beograd“. Tema ovogodišnjeg takmičenja su održive inovacije. Idealni kandidati za takmičenje su startapi koji razvijaju originalna i održiva rešenja za goruća pitanja – bez sektorskih i geografskih ograničenja; imaju iskustvo i potencijal za rast; veštine i želju da postignu uspeh; poslovnu ideju koja je privukla interesovanje, ali je i dalje u ranoj fazi razvoja, kao i prototip u radnoj fazi. Radni jezik takmičenja je engleski.

  Domaćim startapima i ove godine, treći put za redom, nudi se prilika da predstave svoje ideje na lokalnom takmičenju Slush i kvalifikuju se za učešće u desetodnevnom programu Slush Global Impact Accelerator (GIA) i na dvodnevnoj konferenciji Slush koji se održavaju u novembru i decembru u Helsinkiju (Finska). Slush konferecija, jedna od najvećih te vrste u Evropi, pruža mogućnost startapima da se predstave brojnim investitorima i kompanijama, dok im Accelerator program daje priliku da unaprede svoje veštine i poslovnu ideju.

  Prijave za takmičenje su do 1. septembra 2017. godine putem Aplikacionog formulara na linku: http://www.inovacionifond.rs/Slush/.

  Lokalno takmičenje Slush u Srbiji se održava od 2015. godine. Srbija je jedna od 20 zemalja širom sveta u kojima će tokom leta biti održana lokalna takmičenja. Pobednici prethodna dva bile su niški Neopix sa igricom za mobilne platforme They Mean Well i novosadski OrganicNet sa onlajn platformom koja povezuje proizvođače organske hrane i one koji žele da žive i da se hrane zdravo. Obe su učestvovale na Slush konferenciji u Helsinkiju i u programu Slush Global Impact Accelerator.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE