Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Preskupi WC nema ko da održava

  Toalet na železničkoj stanici u Kraljevu u čije je renoviranje pre deset godina Železnica uložila čak 75.000 evra, više od godinu dana je zaključan, jer nema ko da ga održava.

  Odluku o renoviranju potpisao je tadašnji direktor Železnica Milanko Šarančić, a slučaj je te godine komentarisan u Skupštini Srbije, odakle su pojedini poslanici tražili od Tužilaštva da sve ispita.

  Tadašnji ministar Velimir Ilić je rekao da je bilo propusta u nabavci, ali se na tome i završilo.

  Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta kaže da je poslužio za izvlačenje novca iz javnog budžeta tj. iz džepova građana. „A da je vreme bez krupula, pokazuje i to da bi došli do džepova građana – nekim ljudima nije problem ni da ruku zavuku duboko u javni toalet“, dodao je.

  Od Železnica Srbije nikada nije dobijen odgovor da li je 75.000 evra zaista realna vrednost adaptacije toaleta u Kraljevu.

  Taj toalet su održavali radnici Zaštitnih radionica, preduzeća koje su osnovale Železnice Srbije. Kada je ovo preduzeće otišlo u stečaj, stavljen je katanac i na wc.

  Iz Železnica su saopštili da će nakon popravke nekoliko kvarova, koji su se pojavili još prošle zime, javni toalet staviti u funkciju.

  Izvor: N1

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE