Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pravo do Ženeve

  Nacionalna avio-kompanija Er Srbija najavila je danas da će od 25. marta iduće godine uvesti letove za Ženevu, dva puta nedeljno. Planirano je da se letovi za Ženevu, drugu destinaciju Er Srbije u Švajcarskoj, pored Ciriha, obavljaju erbasom A319 sa 144 sedišta, četvrtkom i nedeljom.

  Kao svetski centar finansija i diplomatije, Ženeva je sedište više od 200 medjunarodnih organizacija i poznata je po istoimenom alpskom jezeru, najvećem u Evropskoj uniji što je čini atraktivnom destinacijom.

  Od 25. marta 2018. godine, kada uvodi letove za Ženevu, Er Srbija će značajno povećati broj letova za Cirih, sa 14 na 17nedeljno.

  U okviru sezonske promene reda letenja, Er Srbija će od 19. maja za Prag uvesti pet letova nedeljno erbasom A319, umesto dosadašnjih deset letova nedeljno avionom ATR-72.

  Tom promenom, kako navode, avio-kompanija će povećati kapacitete za prevoz putnika na nedeljnom nivou, a putnicima pružiti veći komfor.

  Er Srbija je najavila i da će da bi bolje odgovorila na potražnju, izmeniti broj letova za Njujork.

  U periodu od 5. februara do 19. marta 2018. godine predvidjena su dva leta nedeljno umesto dosadašnja tri. Usluga će potom, tokom glavne sezone, biti pojačana sa pet na šest letova nedeljno, u periodu između 18. juna i 16. septembra 2018. godine.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE