Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NLB Komercijalna banka

  Prava prilika za štednju na sigurnom u NLB Komercijalnoj banci

  Važno je da na vreme mislimo na budućnost – kako bismo oživeli svoje ideje, ostvarili ambicije, ispunili želje i bili spremni za sve što dolazi! Zbog toga je, povodom Svetske nedelje štednje, NLB Komercijalna banka osigurala posebne uslove, različite periode oročenja i atraktivne kamate za sve klijente koji sredstva polože do kraja godine, odnosno, do 31. decembra.

  Posebna ponuda odnosi se na oročene iznose od najmanje 5.000 evra ili dolara, odnosno, najmanje 500.000 dinara, dok su za depozite veće od 50.000 evra ili dolara predviđene dodatne pogodnosti.

  Tradicionalni odnos poverenja sa klijentima, pouzdanost i stimulativne kamate, osigurale su NLB Komercijalnoj banci poziciju lidera bezbrižne štednje. Kao sistemska banka na tržištu Srbije, sa gotovo milion aktivnih klijenata, danas je sinonim za sigurnost, poverenje i dugu tradiciju u ovom segmentu.

  Zato, ukoliko već niste, pozivamo vas da više detalja o ponudi potražite na sajtu NLB Komercijalne banke – (https://www.nlbkb.rs/stanovnistvo/stednja) – i iskoristite pravu priliku za štednju na sigurnom, a mi ostajemo vaš pouzdan partner i podrška u ostvarenju svih životnih planova.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NLB Komercijalna banka

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE