Popusti na NISOTEC proizvode na NIS-ovim benzinskim stanicama

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Popusti na NISOTEC proizvode na NIS-ovim benzinskim stanicama

  Kompanija NIS obezbedila je do 30 odsto popusta na određeni asortiman proizvoda NISOTEC palete ulja i maziva za korisnike «Sa nama na putu» kartice lojalnosti i NIS Agro kartice na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, kao i u bolje snabdevenim prodavnicima auto delova.

  Reč je o dodatnoj pogodnosti koja je dostupna korisnicima NIS-ovog programa lojalnosti „Sa nama na putu“ koji pruža potrošačima mogućnost sakupljanja bonus poena i ostvarivanja brojnih ušteda pri svakoj kupovini goriva, robe i usluga na NIS-ovim benzinskim stanicama, kao i korisnicima NIS Agro kartice koja poljoprivrednicima omogućava mnogobrojne popuste na gorivo i dopunski asortiman u okviru najveće maloprodajne mreže benzinskih stanica u Srbiji.

  Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije.
  Više informacija o akciji koja traje do 31. maja, kao i spisak NISOTEC proizvoda koji su obuhvaćeni popustom dostupne su na sajtu www.nisotec.rs.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE