Pokloni Darphin da dobiješ osmeh!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pokloni Darphin da dobiješ osmeh!

  Kada nekome poklonite Darphin, dobićete kao odgovor osmeh i uvažavanje, jer reč je o luksuznoj kozmetici koja u sebi nosi sav duh francuskog osećaja za lepotu i uživanje, pažljivo negovan duže od 60 godina.

  Kada bi se o svetu kozmetike pisale bajke, ili sage, one bi nas odvele u Francusku i nakon što bi prolutale pariskim ulicama i trgovima, zaustavile bi se u ulici Sent Onore.

  U kozmetici se krije magija, ona je u esencijalnim uljima za koje se veruje da nose srce i um biljke, ali i u umešnosti da se te neuhvatljive, lepršave čestice pomešaju, pa pažljivo upakuju u tube i teglice, praćene prepoznatljivim francuskim osećajem za lepotu i uživanje u životu.

  Naša bajka dovela bi nas pravo pred vrata na kojima piše Darphin, uz reči Ovde je sve počelo.

  Te 1958. kada je Pjer Darfan, pariski botaničar i kineziterapeut, otvorio salon holističke nege, verujući da je “biti lepa” i “osećati se lepo” podjednako važno, rođen je brend koji je kombinovao različita znanja: masaže, formulacije botaničkih sastojaka i aromaterapiju, stvarajući rituale lepote prilagođene svakoj koži posebno. Njegovi saloni lepote postali su mesta na dobrom glasu koja su okupljala pariski i svetski džet set na višednevne rituale lepote. Rođen je Darpnih Paris.

  Danas je brend poznat po svom nenadmašnom umeću stvaranja krema sa nežnim teksturama božanstvenog mirisa, umešno kreiranih aromatskih ulja, moćnih seruma lakog upijanja, koji pretvaraju svakodnevnu, efikasnu negu i privilegovan momenat intime i uživanja.

  Darphin Paris je pozicioniran kao luksuzni anti-age brend, deo grupacije Este Loder, a prodaje se u apotekama i u parfimeriji Metropoliten, u Beogradu. Metropoliten Beauty Centar, opremljen u duhu diskretnog francuskog apartmana, jedini je Srbiji u kome možete sebi priuštiti originalne Darphin tretmane, identične onima koje radi “L’Institut Darphin” na trgu Vendom, u Parizu.

  Darphin je uspeo da preplete magiju i savremenost. Poput Parižanki, on ne podleže lakim trendovima, a ostaje moderan i aktuelan.

  To je bajka sa srećnim krajem i vredi priključiti joj se.

  Priuštite sebi mirise i teksture bez premca,  sada dostupnije u prazničnim setovima proizvoda, upakovanim delikatno, à la Parisienne.

  Poklonite nekome Darphin. Zaslužite osmeh i uvažavanje.

  Poklonite Darphin sebi. Zaslužili ste.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Metropoliten

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE