Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  dalmatinska 23

  Počinje gradnja novog stambenog objekta Dalmatinska 53

  Dalmatinska 53 svojim budućim stanarima ponudiće sve ono što predstavlja srž života jedne savremene porodice u prestonici, od centralne gradske lokacije, najkvalitetnije tehnologije gradnje i primene materijala A klase, do veoma bogatog i sadržajnog okruženja koji omogućava kompletnu infrastrukturu na samo par koraka. Stanovi se kreću u opsegu kvadratura od 30 do 230 m2 koliko poseduje stan sa rooftop terasom na poslednjem spratu, čime se pokrivaju različite potrebe budućih kupaca od garsonjera do petosobne stambene jedinice.

  Zgrada ima ukupno 15 stanova, a posebna prednost ja ta što samo po dva ili tri stana po spratu, čime se budućim stanarima omogućava i dodatna privatnost i komfor boravka. Takođe, objekat poseduje i podzemnu garažu sa kapacitetom od 17 parking mesta.

  O atraktivnosti ove stambene zgrade možda i najviše govori njena centralna gradska lokacija – Damlatinska 53, po kojoj i sam objekat nosi ime. U njenoj neposrednoj blizini nalazi se Botanička bašta, moderni kafići i restorani, park Tašmajdan, Palilulska pijaca, Glavna pošta, bolnice, brojni fakulteti, škole i druge državne ustanove, zatim tu je i kompleks Central garden, a takođe samu lokaciju karakterišu i blizina centra grada, čuvene Skadarlije, i Bulevara kralja Aleksandra.

  Jedinstvenost ovog stambenog projekta je i penthouse sa prelepim panoramskim pogledom na Beograd i terasom koja se pruža na čak 90 m2, gde posebno pripada čarobom pogledu na Dunav. Takođe, ova petosobna stambena jedinica na poslednjem spratu Dalmatinske 53 srećnom vlasniku omogućava da ukoliko poželi na samoj terasi instalira i džakuzi i saunu.

  Ovaj stambeni projekat prati poslednje svetske trendove u industriji i svojim budućim stanarima omogućava i da sami biraju svoje završne materijale, kao i sam raspored prostorija. Pore toga projekat obezbeđuje toplotne pumbe za grejanje, hlađenje i potrošnu toplu vodu na izuzetno efikasan i održiv način. Zahvaljući njima smanjuje se emisija CO2 za oko 75% u odnosu na grejanje na fosilna goriva, jer se dominantno koriste obnovljivi izvori energije iz prirodnih resursa zemlje,vode ili vazduha, a takođe uz ove pumpe ostvaruju se i uštede u troškovima za komunalije. Takođe, pored niskog uticaja na životnu sredinu, projekat će svim korisnicima zgrade pružiti i dodatnu relaksaciju kroz ambijantalnu muziku koja će se prožimati kroz holove same zgrade.

  Građevinska dozvola za projekata Dalmatinska 53 je dobijena, a završnica projekta se očekuje 2025. godine, kada je planirano i useljenje.

  Ukoliko ste zainteresovani za ponudu ili više detalja, ovo su kontakti na koje se možete obratiti: 065 30 30 033 i [email protected].

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Dalmatinska 53

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE