Playboy se DISTANCIRA od Hefnera

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Playboy se DISTANCIRA od Hefnera

  Novi direktori Playboya žele da se distanciraju od preminulog osnivača Hugha Hefnera koji je optužen za seksualno zlostavljanje.

  Naime, dokumentarac “Secrets of Playboy” počeo se emitovati na kanalu A&E, a u njemu su bivše zečice otkrile kako ih je Hefner seksualno zlostavljao.

  Novo rukovodstvo, kojeg čine kompanija Mountain Crest Acquisition Corp i glavni izvršni direktor Ben Kohn, navelo je da podržava sve žene koje su odlučile da kažu istinu.

  “Današnji Playboy nije Playboy Hugha Hefnera. Želimo biti platforma putem koje će se moći bez suzdržavanja govoriti o seksu, slobodi i inkluziji. Borit ćemo se sa prijašnjim problemima koje je uzrokovao Hefner”, napisano je u saopštenju.

  Smatraju da je izuzetno važno da javnost sasluša sve žene koje se nastavljaju boriti protiv diskriminacije i seksizma. Takođe su devojkama koje su u opasnosti preporučili da pozovu Sexual Assault Hotline i Better Help.

  Playboy je osnovan 1953. godine, a bio je poznat po golišavim fotografijama žena. Playboy se uskoro pretvorio u Hefnerovo carstvo. Hefner je podneo ostavku 2016. godine, a nasledio ga je sin Kuper Hefner, koji se kratko zadržao na direktorskoj poziciji. Hugh je preminuo 2017. godine.

  Izvor: Klix

  Foto: Beta_AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE