Sotirovski kao Vesić: "Karavan" kroz niška naselja

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sotirovski kao Vesić: “Karavan” kroz niška naselja

  Predstavnici gradske vlasti od naredne nedelje obilaziće niška naselja u vidu karavana i razgovarati sa građanima o tome šta je najpotrebnije uraditi u svakom naselju, najavljuje gradonačelnica Dragana Sotirovski.

  Sotirovski poziva Nišlije da osmisle šta je najvažnije što u njihovom naselju treba rešiti i kaže da je gradska vlast tu da u 2022. godini to i uradi.

  “Mi ćemo već naredne nedelje poći u jedan svojevrstan karavan od naselja do naselja, da sa našim sugrađanima porazgovaramo o tome šta je to što u njihovom naselju treba da se uradi”, navodi gradonačelnica.

  Ističe da u budžetu namerno nije precizirano za koju ulicu i koji deo grada je opredeljen novac da bi o tome odlučili građani.

  Nismo opredeljivali namerno kroz budžet koja je to ulica i koji je to deo grada kako bismo čuli upravo građane i sa njima dogovorili gde je to najneophodnije u ovom trenutku da se određene stvari urade”, objašnjava Sotirovski.

  Najavljuje i nastavak prijema građana u Gradskoj kući i kaže da na to trenutno čeka oko 70 Nišlija koji žele da razgovaraju mahom o problemima sa komunalnom i putnom infrastrukturom.

  Izvor: Južne vesti

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE