Plaćanje računa od sada u objektima MOJ KIOSK, ovo je procedura

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  plaćanje računa

  Plaćanje računa od sada u objektima MOJ KIOSK, ovo je procedura

  Kompanija Moj kiosk, od sada nudi novu uslugu plaćanja računa na svojim objektima koju je kreirala zajedno sa kompanijom LED PAY.  

  Uslugu plaćanja računa moguće je izvršiti na objektima MOJ KIOSK širom zemlje. Postupak plaćanja traje svega nekoliko sekundi zahvaljujući skeniranju QR koda koji se nalazi na računu. Korisnici na ovaj način mogu plaćati račune za električnu energiju, komunalije, fiksni i mobilni telefon, usluge kablovskih operatera – odnosno, svaki račun koji na sebi ima QR kod.

  “Velika nam je čast da kao partner Moj Kiosk grupe budemo deo projekta koji će građanima širom Srbije omogućiti da na jednostavan način plate račune na mnogobrojnim Moj Kiosk objektima. Kao kompanija koja je licencirana od strane Narodne banke Srbije za pružanje platnih usluga, LED PAY, članica OMR grupe, je u ovom projektu imala važan zadatak da pronađe najbolje rešenje kako bi čitav proces tekao glatko i kako bismo na tržište izašli sa što kvalitetnijom uslugom. Verujemo da smo zajedničkim trudom kreirali uslugu koja će pojednostaviti i olakšati svakodnevni život svih naših sugrađana”, izjavila je Snežana Stjepanović, Generalna direktorka kompanije LED PAY.

  Plaćanje računa na Mom Kiosku rezultat želje za unapređenjem

  Kako je rekla Olivera Papić, direktorka korporativnih poslova i marketinga Moj kiosk grupe, nova usluga plaćanja računa rezultat je strateškog usmerenja kompanije ka konstantnom unapređenju poslovanja i želje da odgovorimo na potrebe naših potrošača.

  “Raduje nas što smo zajedno sa kompanijom LED PAY uspeli da kreiramo ovu uslugu koja će građanima omogućiti da brzo i jednostavno plate račune na objektima Moj kiosk i na taj način značajno uštede dragoceno vreme“, izjavila je Olivera Papić, Direktorka

  Moj kiosk, kao deo poslovnog sistema Moj Kiosk Grupe, obuhvata mrežu maloprodajnih objekata raspoređenih na teritoriji Srbije.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Moj Kiosk

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE