Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  penzionerima po 250 evra

  CG penzioneri dobijaju od države 250€, jedini uslov – da imaju 100 godina

  Penzionerima po 250 evra – ali samo onim starijima od 100 godina.

  Penzioneri u Crnoj Gori dobiće novogodišnji poklon u iznosi od 250 evra, ali samo po jednim uslovom – da su stariji od 100 godina. Ova vest izazvala je brojne rekacije širom regiona, posebno uzimajući u obzir da je vest dopunjena činjenicom da je ovakvih građana u Crnoj Gori svega – 16.

  Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore je 19. decembra, povodom predstojećih novogodišnjih paznika, najstarijim korisnicima prava na penziju koji su napunili 100 i više godina uplatio po 250 evra, uz želju da im nova godina donese mnogo zdravlja i sreće – rekli su iz ove institucije.

  Najstarija penzionerka, kako je precizirano, ima 106 godina, prenosi portal Jadran Boka.

  Posebna čestitka penzionerima stogodišnjacima

  Vršilac dužnosti direktora Fonda PIO Ranko Aligrudić je naveo da je ova institucija u potpunosti posvećena penzionerima, vodeći računa o svim kategorijama korisnika prava i nastojeći da u granicama svojih mogućnosti, u punom kapacitetu, na najbolji mogući način uvaži njihov trajni doprinos društvu.

  „Zato nas raduje činjenica da smo i u ovoj godini u mogućnosti da uručimo ovu posebnu čestitku stogodišnjacima, a nadamo se da će ova aktivnost postati i tradicija Fonda“, naveo je Aligrudić i čestitao svim penzionerima i građanima Crne Gore novu 2023. godinu i poželeo im mnogo zdravlja i sreće.

  Iz Fonda PIO su precizirali da su najstarijim penzionerima sredstva uplaćena u ponedeljak, na način na koji primaju redovnu penziju, odnosno preko odabrane banke ili Pošte Crne Gore.

  Izvor: CG Mediji/Jadran Boka

  Foto: Unsplash

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE