Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Penzioner sanirao rupu na putu i sad mora da plati kaznu i „otvori“ rupu

  Penzioner iz malog italijanskog mesta Barlasina odlučio je da sam sanira rupu na putu i to će ga sada skupo koštati, ali ne zbog troškova sanacije, već zbog kazne usled kršenja zakona o putevima.

  „Davno sam javio lokalnim vlastima da postoji problem na putu, ali kada sam video da niko ništa ne preduzima odlučio sam da sam popravim put i 26. aprila sam sanirao oštećenje, kaže Klaudio Trenta, penzioner iz italijanskog mesta Barlasina, nedaleko od Monce.

  Sam je sanirao rupu na putu i sada mora da plati novčanu kaznu veću od 800 evra!

  Trenta je svoju apsurdnu priču objavio na društvenim mrežama. On je aktivan na Fejsbuku i svojevremeno je formirao i grupu „Događa se u Barlasini i okolini (javite Trenti)“, posvećenu komunalnim i drugim problemima na tom području, javlja Il Corriere della Sera.

  Penzioner na društvenoj mreži pokazuje obaveštenje o kazni od 882 evra, koja može biti umanjena na 622 evra ukoliko je plati u roku od pet dana. U njoj piše da je prekršio zakon o putevima, jer je samoinicijativno sanirao rupu na putu na raskrsnici ulica Monte Santo i Trieste.

  U dopisu dalje piše da je Trenta dužan da vrati put „u prvobitno stanje“, što praktično znači da mora ponovo da otvori rupu na putu.

  Ipak, ovaj penzioner nema nameru da plati kaznu jer, kako je rekao, davno je lokalnim vlastima javio da postoji problem na putu.

  Terminator sa lopatom: Švarceneger zakrpio rupu na putu (VIDEO)

  Glumac POGREŠIO: Švarceneger MISLIO da krpi rupu na putu

  Izvor: Poslovni dnevnik

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE