Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Glumac POGREŠIO: Švarceneger MISLIO da krpi rupu na putu

  Arnold Švarceneger je smatrao da obavlja svoju građansku dužnost kada je preuzeo na sebe obavezu da popuni „džinovsku“ rupu na putu u svom komšiluku. Međutim, gradski zvaničnici saopštili su da to „uopšte nije bila rupa“.

  Bivši guverner podelio je snimak na kome se vidi da popunjava, kako je opisao, „džinovsku rupu koja nedeljama pravi problem svima koji tu prolaze automobilima i biciklima“ ispred njegove kuće u Brentvudu.

  Video snimak prati vesela muzika, i prikazuje filmsku zvezdu i njegove prijatelje kako lopatama „krpe“ problematičnu oblast asfaltom. U jednom trenutku, jedan vozač se zaustavio i zahvalio Švarcenegeru što je preduzeo akciju.

  „Morate to sami da uradite. Ovo je ludo. Tri nedelje sam čekao da se ova rupa popuni“, rekao je glumac.

  Terminator sa lopatom: Švarceneger zakrpio rupu na putu (VIDEO)

  Međutim, portparol Odeljenja za javne radove Los Anđelesa rekao je da je navodna rupa zapravo bila „servisni rov“ koji koristi komunalna kompanija u oblasti Brentvuda.

  „Na ovoj lokaciji nema rupa, to je takozvani servisni rov koji se odnosi na tekuće, dozvoljene radove koje na toj lokaciji izvodi kompanija SoCalGas, i očekuje se da će posao biti završen do kraja maja. Kao što je slučaj sa sličnim projektima koji utiču na gradske ulice, izvođači radova će na kraju morati da poprave oštećenja svuda gde su ih tokom radova napravili – kada se njihov posao završi“, navode graski zvaničnici.

  U međuvremenu, iz kompanije koja je izvođač radova, saopštili su da ova „Švarcenegerova improvizovana zakrpa“ neće zaista funkcionisati, napominjući da je ulica zapravo napravljena od betona, a ne od asfalta.

  Danijel Kečel, Švarcenegerov portparol, rekao je da su stanovnici Brentvuda više puta tražili popravke pošto su zimske oluje otvorile rupe i pukotine na lokalnim putevima.

  Prošle nedelje, gradonačelnica Los Anđelesa Karen Bas objavila je plan za rešavanje, kako je rekla, određenog broja oštećenja na ulicama širom grada.

  Prema podacima Biroa za ulične radove, odeljenje je od 30. decembra primilo 19.692 zahteva za popravke. Ekipe su popunile najmanje 17.549 rupa, rekli su zvaničnici.

  Uprkos tome što je Švarceneger očigledno napravio grešku, mnogi su ga pohvalili za ovakav komšijski gest. „Volim to da vidim, bivši guverner popravlja rupe“, napisao je jedan korisnik Tvitera.

  Izvor: RTS

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE