Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Partnerka Miloša Bikovića maestralna u ulozi Kristine

  Jedna od najpopularnijih mladih ruskih glumica Julija Hlinina, koja je prošle godine bila gošća Beograda kada je zajedno sa Milošem Bikovićem radila na zajedničkom projektu koji se još uvek drži u tajnosti, glavna je zvezda serije Kris+Tina čija je globalna, ali i premijera u Srbiji bila zakazana za drugi decembar. Ekskluzivno na ruskom striming servisu START, koji je od nedavno dostupan i na našem tržištu, srpska publika će prvu epizodu moći da gleda istovremeno kada i gledaoci u Moskvi, ali i ostatku sveta. Julija u seriji o kojoj već priča cela Rusija maestralno igra čak dve uloge – Kris i Tinu, uz malu pomoć dublerke zbog velikog broja zahtevnih scena.

  Julija Hlinina i Miloš Biković: https://www.instagram.com/p/CHalaxNgKNg/?hl=en

  Iako je nekada sanjala da postane veterinarka, Kris radi u prodavnici kućnih ljubimaca, a svaku svoju odluku poverava novčiću koji joj je poklonio otac, pokazujući potpunu nesigurnost. Onog momenta kada Kris sreće dečka u kog je zaljubljena sa drugom verzijom sebe – uspešnom Tinom punom samopouzdanja, čiji je život potpuno drugačiji i sve ono o čemu je Kris sanjala priča se postepeno raspliće. Neverovatno obrti se dešavaju iz epizode u epizodu, dok pokušavamo da saznamo koja od dve naizgled identične devojke je prava Kristina.

  Glavna misterija serije „Kris+Tina“ leži u tome da se junakinja nalazi u paralelnoj stvarnosti, alternativnom „svetu iza ogledala“. Zajedno sa gledaocima Kris će morati da reši misteriju tog sveta i otkrije razlog zbog kog je tamo stigla. Projekat je primer kreativne difuzije – rezultat preseka ideja. Mislim da ima estetiku komercijalne serije, a dušu indi filma. Nadam se da će se dopasti publici u Srbiji i da će gledaoci uživati u onom što smo napravili“, kaže reditelj Vladimir Rakša.

  Tajanstvena priča držaće vas konstantno u neizvesnosti i navesti da pokušate da shvatite šta se to dogodilo neodlučnoj Kris kada je srela svoju uspešnu dvojnicu.

  Tokom snimanja smatrala sam da je izuzetno važno da moja dublerka Marijana bude što sličnija meni, i izgledom i temperamentom. Pored toga, morala je da bude veoma profesionalna i sposobna da brzo radi na setu. Kako bi sličnost bila što veća, posmatrala me je i ponašala se kao odraz u ogledalu, proučavala je moje scene, upijala moje ponašanje iza kamera, pa čak i pamtila moje izraze lica i gestove“, rekla je Hlinina o svojoj ulozi.

  Trejler: https://disk.yandex.ru/d/_3P4t7ukiV8zag

  Hit serija od 8 epizoda nikako se ne može svrstati u jednu određenu kategoriju, jer sadrži delove različitih žanrova, te će ljubitelji dobrog trilera, srceparajuće drame, pa čak i komedije biti ujedinjeni u potrazi za odgovorom na sva pitanja koja Kris sebi postavlja.

  „Kada je priča bila gotova, pitali smo se u koji žanr da stavimo ovaj projekat – da li je to melodrama sa elementima trilera ili komedija sa elementima drame? Nismo uspeli da nađemo zajednički jezik, ali smo se složili da je ovo priča sa žanrom koji se razvija i sa višeslojnom radnjom. Misterije su u seriji „Kris+Tina“ rasute za publiku poput uskršnjih jaja što je čini privlačnijom, zanimljivijom i drugačijom od drugih projekata“, kaže kreator serije Ruslan Sorokin.

  Prvu epizodu serije Kris+Tina možete pogledati besplatno na linku.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE