Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ovako izgleda PRVI LETEĆI HOTEL na svetu: Prima 5.000 ljudi i ne može ostati bez goriva (VIDEO)

  Da li ste čuli za leteći hotel?

  Naime, na Jutjubu se pojavio video snimak koji prikazuje ambiciozni dizajn plutajućeg „hotela budućnosti“, koji bi mogao da primi 5.000 gostiju i može ostati u vazduhu godinama.

  Zahvaljujući nuklearnoj energiji, prvi leteći hotel nikada neće ostati bez goriva i može leteti nekoliko godina bez dodirivanja tla“, tvrdi se u opisu futurističke letilice,  prenosi britanski Independent.

  U skladu sa dizajnom lebdećeg „hotela budućnosti“ pod imenom „Skaj kruz“,  letelica bi mogla bi da primi 5.000 gostiju.

  Dizajneri navode da krstaricu pokreće nuklearna energija i da njom upravlja sistem veštačke inteligencije, a ovaj hotel ima sopstvenu osmatračnicu u obliku diska u kojoj bi putnici mogli da vide neverovatne prikaze.

   

  Projekat je predstavljen kao destinacija za odmor poput luksuznog broda za krstarenje, a u video snimcima se mogu videti i barovi, restorani, bazeni, bioskopi, pozorišta, gejming sobe, kao i prostorije za venčanja i proslave.

  „U vazduhu može biti godinama, a putnicima ništa ne fali“

  Dizajneri tvrde da će, dok brod ostaje u vazduhu godinama, putnici biti snabdevani zalihama putem električnih komercijalnih ili privatnih aviona, koji bi mogli da slete na vrh krstarice.

  U video-snimku na kojem je prikazan dizajn Tonija Holmstena i animacija Al-Gailija, tvrdi se da „Skaj kruz“ ne bi imao „ugljeniični otisak“, i da bi imao 20 električnih motora koji „obezbeđuju čistu, nuklearnu energiju“.

  Leteći brod je predstavljen kao destinacija za odmor poput luksuzne letelice za krstarenje, gde će biti više barova i restorana, bazena, paluba za osmatranje, bioskopa i pozorišta i soba za igre – kao i mesta za venčanja koja su na raspolaganju za parove.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT/Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE