Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvorena nova NIS Petrol benzinska stanica u Jagodini

  Savremeno opremljena NIS Petrol benzinska stanica počela je sa radom u Jagodini, u ulici Kneginje Milice bb. Reč je o najnovijem maloprodajnom objektu NIS-a, koji je kompanija rekonstruisala u okviru projekta modernizacije svoje maloprodajne mreže.

  Svečanom otvaranju benzinske stanice prisustvovali su predstavnici kompanije NIS i gradski zvaničnici.

  Savremena NIS Petrol benzinska stanica „Jagodina 2“ izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim propisima i vodećim svetskim tehničkim standardima, modernog je dizajna i usmerena je na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača. Na novoj NIS Petrol benzinskoj stanici u Jagodini, dostupan je širok asortiman goriva evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, visokokvalitetni premijum G-Drive naftni derivati, kao i bogat izbor robe široke potrošnje. NIS Petrol benzinska stanica u Jagodini raspolaže modernom opremom i dvostranim multipleks aparatima za točenje goriva, a u ponudi je i TNG unapređenog kvaliteta iz  Rafinerije nafte Pančevo.

  „Danas otvaramo prvi modernizovani maloprodajni objekat u Jagodini koji je izgrađen po nasavremenijim standardima. Naš ponos i naša vrednost su naši kupci i zato je ova benzinska stanica usmerena na zadovoljenje potreba naših potrošača koji su za nas prioritet. NIS nastavlja proces modernizacije maloprodajne mreže u Jagodini – očekuje nas još jedna rekonstruisana NIS Petrol benzinska stanica, Jagodina 3“, istakao je direktor Bloka Promet kompanije NIS, Aleksej Černikov.

  „Drago mi je što su precesom modernizacije kompanije NIS obuhvaćena dva maloprodajna objekta u Jagodini. Time smo na dobitku svi – i grad, i NIS jer su benzinske stanice lepe kao i mesto na kome se nalaze. Godišnje Jagodinu poseti između 400 i 500 hiljada turista uz koje su i naši sugrađani, tako da sam uverena da će svaki dinar koji je uložen u ovu rekonstrukciju biti isplativ. Želim da vam se zahvalim što ste ulepšali naš grad kao i na mogućnosti da potrošači u modernom ambijentu uživaju u kvalitetnim proizvodima i brzoj usluzi. Koristim ovu priliku da ispred lokalne samouprave uputim zahvalnost kompaniji NIS koja je obezbedila sredstva da 500 studenata iz Jagodine i ove godine poseti evropsku prestonicu – grad Beč“, izjavila je Snežana Vukašinović, zamenica gradonačelnika Jagodine.

  Povodom otvaranja NIS Petrol benzinske stanice „Jagodina 2“, kompanija NIS je pripremila posebne pogodnosti za potrošače prilikom kupovine motornih goriva na novootvorenoj NIS Petrol benzinskoj stanici. Do 4. oktobra, vozači će imati priliku da G-Drive 100 benzin i G-Drive dizel derivate premijum kvaliteta sipaju po ceni standardnog benzina, odnosno evro dizela. Takođe, prilikom kupovine najmanje 25 litara bilo koje vrste derivata do kraja novembra potrošače očekuju prigodni pokloni.

  Otvaranje nove NIS Petrol benzinske stanice tradicionalno je obeleženo donacijom goriva ustanovama od javnog značaja – predškolskoj ustanovi Pionir, kao i JKP Standard iz Jagodine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE