Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS modernizovao benzinsku stanicu u Rumi

  Najnoviji maloprodajni objekat kompanije NIS svečano je otvoren u Rumi, u Ulici Vladimira Nazora bb. Reč je o modernizovanom maloprodajnom objektu koji je kompanija NIS pod svojim prepoznatljivim trikolornim brendom NIS Petrol rekonstruisala na mestu postojeće benzinske stanice u skladu sa najsavremenijim svetskim tehničkim i ekološkim standardima.

  Svečanom otvaranju modernizovane NIS Petrol benzinske stanice prisustvovali su predstavnici kompanije NIS i gradski zvaničnici.

  Na savremeno opremljenoj NIS Petrol benzinskoj stanici „Ruma 1“  dostupni su 24 sata dnevno visokokvalitetni derivati evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, a deo ponude su i premijum G-Drive naftni derivati, kao i TNG unapređenog kvaliteta iz Rafinerije nafte Pančevo. Osim goriva vrhunskog kvaliteta potrošačima je na raspolaganju i širok spektar  dopunskog asortimana. Nova NIS Petrol benzinska stanica u Rumi modernog dizajna opremljena je dvostranim multipleks aparatima za točenje goriva i u potpunosti je usmerena na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunske usluge savremenim potrošačima.

  Kompanija NIS je povodom otvaranja novog modernizovanog objekta pripremila posebne pogodnosti za potrošače prilikom kupovine motornih goriva na NIS Petrol benzinskoj stanici u Rumi. Do 10. oktobra vozači će imati priliku da G-Drive 100 benzin i G-Drive dizel derivate premijum kvaliteta sipaju po ceni standardnog benzina, odnosno evro dizela. Takođe, prilikom kupovine najmanje 25 litara bilo koje vrste derivata do 30. oktobra, potrošače očekuju prigodni pokloni.

  Prve količine goriva na modernizovanoj NIS Petrol benzinskoj stanici «Ruma 1», kao donacija NIS-a, natočene su u vozilo Doma zdravlja iz Rume.

  Branko Radujko, direktor Direkcije za maloprodaju NIS-a, zahvalio je predstavnicima lokalne samouprave na podršci kompaniji tokom rekonstrukcije benzinske stanice u Rumi.

  „Kompaniji NIS je posebno zadovoljstvo što smo i mi dali svoj mali doprinos razvoju Rume izgradnjom jednog ovako modernog objekta koji je izgrađen po najsavremenijim arhitektonskim i ekološkim standardima. Drago mi je što danas predajemo ovaj objekat građanima i privredi Rume i svima onima koji dođu u Rumu. Svi koji budu svraćali na ovaj objekat moći će da se snabdeju gorivima najviših standarda kvaliteta, moći će da dobiju izuzetnu uslugu naših kolega koji ovde rade i moći će uvek da se posluže i probaju širok asortiman dodatne robe. Naši su potrošači naša najveća vrednost, naš prioritet i to je filozofija kompanije NIS“, rekao je Radujko.

  „Posebno mi je zadovoljstvo i čast što mogu da u ime Skupštine opštine Ruma kompaniji NIS čestitam na odluci da uloži svoja sredstva za renoviranje i modernizaciju ovog prekrasnog objekta, objekta koji postoji već decenijama i koji je uvek bio u funkciji servisiranja potreba građana opštine Ruma. Želim da se zahvalim na tome što je kompanija NIS pokazala da je kompanija koja ima svest o društvenoj odgovornosti i što su predstavnici kompanije NIS  doneli odluku da  deo prihoda koji će ostvarivati na teritoriji opštine Ruma vrate našoj zajednici tako što će finansirati izgradnju mobilijara u okviru objekta ’Poletarac’“, rekao je Stevan Kovačević, predsednik Skupštine opštine Ruma.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE