Otvoren MediGroup Dom zdravlja na Voždovcu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Otvaranje MediGroup Voždovac

  Otvoren MediGroup Dom zdravlja na Voždovcu

  U okviru novog MediGroup Doma zdravlja, građanima Voždovca dostupni su specijalistički pregledi, laboratorijske analize i apoteka, dok će vrhunski stručnjaci brinuti o zdravlju građana uz pomoć najsavremenije opreme.

  Crvenu vrpcu simbolično je presekla Marija Rabrenović, operativna direktorka MediGroup sistema, na ceremoniji povodom zvaničnog otvaranja i tako označila početak rada novog Doma zdravlja.

  „Upravo smo otvorili osmi MediGroup Dom zdravlja u Beogradu, a prvi na Voždovcu, što znači da će stanovnici ovog dela glavnog grada sada brže i jednostavnije moći da dobiju stručnu zdravstvenu uslugu. Pre svega, sada smo bliži pacijentima u blizini kružnog toka Trošarina, kao onima koji žive na Banjici, Autokomandi, Miljakovcu, u naseljima Stepa Stepanović, Voždove kapije i Braće Jerković.“, istakla je Rabrenović i dodala da će u ovoj ustanovi raditi više od 30 stalno zaposlenih ljudi, kao i veliki broj konsultanata iz cele zemlje.

  MediGroup je nedavno otvorio prvi Dom zdravlja u Nišu, čime je nastavljena ekspanzija najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji, usmerenog na pružanje zdravstvenih usluga u jedinstvenom i prepoznatljivom sistemu.

  Dom zdravlja Medi Group Voždpvac

  Dom zdravlja MediGroup Voždovac

  „U planu nam je da našu mrežu ustanova i dalje širimo, a ponudu unapređujemo i prilagođavamo našim korisnicima. Cilj nam je da naše ustanove svima budu u blizini, a da naši pacijenti budu zadovoljni. Istovremeno, kontinuirano ulažemo u najsavremeniju opremu i dalje usavršavanje našeg stručnog medicinskog i tehničkog kadra. Ponosni smo na činjenicu da smo preporuka naših pacijenata i upravo to nam je najveća inspiracija za sve što radimo“, rekla je Rabrenović.

  Na adresi Bulevar oslobođenja 321, u novom MediGroup Domu zdravlja na Voždovcu biće dostupne usluge iz oblasti opšte, interne i fizikalne medicine, kardiologije, endokrinologije, gastroenterologije, ginekologije, pedijatrije, dermatologije, otorinolaringologije i stomatologije. Na jednom mestu, građanima će na raspolaganju biti sve laboratorijske analize i apoteka.

  Povodom početka rada, građanima je obezbeđeno 20% popusta na specijalističke preglede iz oblasti pedijatrije, otorinolaringologije i dermatologije, do kraja godine.

  Otvaranje DZ Voždovac

  Otvaranje DZ Voždovac

  Radno vreme MediGroup Doma zdravlja biće od 7 do 21 časa radnim danima, a subotom od 8 do 17 sati, dok će usluge i saveti zdravstvenih radnika iz Kontakt centra biti dostupni 24 sata, na dobro poznatom broju telefona 011 40 40 100.

  Izvor: BIZLife

  Foto: MediGroup

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE